16 éves vagyok.2011 augusztusában kezdtem el fogyókúrázni.100kg ról 81 re jöttem le. Most hogyan fogyjak tovább, úh. Tudjak még 10kilótól megszabadúlni? 16/f
Amit eddig tettél miért nem jó?
Én 20-at adtam le, az étkezésem ugyanaz volt, csak kevesebb, meg itt-ott másabb egy picit (fehér kenyér, desszert nagyja majdnem kilőve) és sokat mozogtam. Nem nagy trükk. :)
17 cm magas vagyok. Én azért fogytam le mert megláttam egy jo nadrágot :D és nagyon rossz volt, h nem volt szinte soha semmi a mértemben. A csontjaim az orvos szerint vastagok.
és nagyon durván fogyókúráztam, addig amíg el nem ájultam(erről nem tud senki)
ez a "vastagok a csontjaim" mekkora kamu duma már...:DDD
lehet, hogy vastagok, de biztos nem 80kg--- :-/
Fogyni meg nagyon könnyű...-legalábbis annak, aki hajlandó gyökerestül felforgatni az életét, feladni a szokásait érte...
pl. nem kólát, chipseket zabbálni, hanem pl rengeteg káposztalevest, káposztafőzeléket, gyümölcsöket, sajtot, tejtermékeket, lemondani az agyoncukrozott sütikről stb. stb.
tudom h mennyire veszelyes....
Es ha meg le fogyok 69 kg.ra akkor veszek magamanak egy gucci cipot, vagy taskat :D
Hát igen is van olyan hogy nehezek a csontjaid.......
Én 180 centi és 87 kiló vagyok.
Focizok és nem tetszett az a 7 kiló fölösleg úgy mond elkezdtem edzeni fogyózni közbe szinte semmi felesleg se volt rajtam.
Lementem 3 hónap alatt 76 kilóra és kórházba kerültem testi kimerültség miatt.
Nem volt a szervezetemnek elég vitamin nem kapott szinte semmi szénhidrátot szinte.
És az orvos mondta szépen lassan próbáljak visszahízni minimum 85 kilóra mert a csontjaim is nehezebbek és izmos voltam nem kövér és az nem mindegy.
Vagyis csak azt akarom leírni hogy tud hol a határ,mert soha se jó telhetetlennek lenni és hidd el nem jó érzés 4 napig infúzión lenni.
(És tudod én még mindig azt mondom most már legyél magad és ne érdekeljen más mit gondol csak amit te gondolsz magadról és nem lesz gond. 5 kilót esetleg még ledobhatsz de én többet nem ajánlok főleg ha nehezek a csontjaid mert tényleg észre se veszed és csak egyszer fogod a padlót én pl.edzésen estem össze.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!