Hogyan fogyjak úgy le, hogy közben egészséges maradok? És hogyan NE nyúljak az ételhez?
ez hülyeség. mármint persze ilyen adatok alapján ez mondható, de én látom magam. nem az számít, hány kiló vagyok. hanem hogyan oszlik el. a hasam már nagy. és utálom a hurkákat. és a fenekem se feszes. oké, nem fogyózom, csak... csak kevesebbet akarok enni. vagy legalábbis kevesebb sz.rt. de azt nem tudom, h hogyan érjem el. mit kéne ahhoz csinálnom, h ne unjam ennyire halálosan magam és ne nyúljak mindig ezekhez a hülye kajákhoz???
(tényleg nem hazudok. bármit mondanak is ezek az adatok, nem vagyok vékony. kövér sem, nyilván, de az leszek. és nem akarom.
Nem ártana HÍZNOD kb 5-6-10 kilót, mert BMI-d kórosan sovány.
Menstruálsz még?
Az anorexia nerv. meg így kezdődik, csak észhez térni r.hadt nehéz belőle, kimászni meg pláne.
"mit kéne ahhoz csinálnom, h ne unjam ennyire halálosan magam és ne nyúljak mindig ezekhez a hülye kajákhoz??? "
SPORT
TANULÁS
MUNKA
Hobbi
Jótékonyság
Olvasás
Művészetek
Kirándulás
Utazás
Új barátok
Csak ennyi lehetőséged van. Helyedben magamra húznám a földet... :D
Nem a kajától kell félned, hanem attól, hogy semmit nem csinálsz a hízás ellen. Ne koplalással akarj jól kinézni, mert az úgyse fog menni, ha csontig éhezteted magad, akkor se! Sportolni kell, amitől izmaid fejlődnek és akkor jól fogsz kinézni.
Persze, h menstruálok, épp ma jött meg, elég borzalmas volt, vérszegényen nem olyan buli... de nem vagyok anorexiás, te jó ég, dehogy. Én nagyon szeretek enni és soha nem lennék képes lemondani róla, csak csinálni akarok végre valamit.
ma 07:24 - ezek nagyon jó tippek. amúgy azért lett ez a helyzet most ilyen rossz, mert a tanulás most hagytam abba, most szeptemberig nincs ilyen kitűzött cél, a munka meg szünetel, de már csak egy hétig... tehát amúgy nem vagyok ez az otthonülős, semmittevős fajta...
"Nem a kajától kell félned, hanem attól, hogy semmit nem csinálsz a hízás ellen." Fú, most kimondtad, amire gondolok... mert épp ez az, amitől nagyon parázok, h nincs elég akaraterőm. És sportolok, tudom, hogy főleg az használ, hiszen versenyszerűen úsztam több, mint 10 évig... :)
ma 14:51 - mi a baj a felüléssel és a fekvővel? általában úgy csinálom, h bemelegítek (amennyire lehetséges a pici szobában), aztán felülések, fekvők, comberősítők, táncikálás random, ezek így felváltva, h ne unjam... és ebből tevődik össze kb 3/4 óra... szerintem ezzel nincs baj, hiszen éppen hasra "gyúrok". Ezt csinálok heti 2-szer, meg 2-szer bicajozok egy másfél órát... ez nem elég? Vagy kellene még valamit tennem, gondolod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!