Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 15 éves 173 cm és 66 kg...

15 éves 173 cm és 66 kg vagyok. Mivel érhetném azt el hogy laposabb hasam legyen, fogyjak? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni is . Ha jobb idő lesz megyek majd futni, de itthoni gyakorlatokat is szeretnék végezni , hogy minél előbb lemenjen a hasamrol a felesleg . Tud valaki olyan zsirégető videòt amely ezt a célt hasznàlnà, vagy meg van adva hogy azzal a mozgàssal kb hàny kalòriàt lehet leadni ?
2012. márc. 12. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:
én nem tudom mire gondolsz, én 64 kiló vagyok 16 és kilátszanak a bordáim
2012. márc. 12. 15:38
 2/5 anonim ***** válasza:

magasságtól függ és az emberektől

lehet vkin jobban látszik vkin nem

pl én mindig sok kiló voltam (nem látszott rajtam, em akarták elhinni h annyi vagyok) amint nem ettem 1-2 napig csak alig alig annyira le lapult a hasam, mint egy anorexiásnak

2012. márc. 12. 15:41
 3/5 anonim ***** válasza:
Sehogy. Nem vagy kövér.
2012. márc. 12. 15:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Én meg 35év és 176cm és 55kg

Nem, nem a csontváz a biosszertárból.

A titkom titok előttem is, de megszabadulnék tőle úgy 15 kiló izomért cserébe a lábamban, vállamban.

2012. márc. 12. 15:59
 5/5 anonim válasza:

Ha feszesebb hasat akarsz (és miért ne akarhatna valaki akkor is, ha vékony) akkor ne fogyózzál, hanem csinálj hasizomerőstő gyakorlatot.

Én nemrégen töltöttem le Rubint réka: napi 20 perc önmagadra dvd-jét és abból szoktam csinálni a hasizom részt. Nagyon jó, mert elég erős, de 20 perc gyorsan elszalad, kb 2 hete csinálom (vagy 3) napi vagy 2 naponta 1x és már látszik a hatása, pedig nekem van eltüntetni való hasam (szülés utánról)

Én 168cm és 61 kg vagyok.

2012. márc. 12. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!