15 éves 173 cm és 66 kg vagyok. Mivel érhetném azt el hogy laposabb hasam legyen, fogyjak? (bővebben lent)
magasságtól függ és az emberektől
lehet vkin jobban látszik vkin nem
pl én mindig sok kiló voltam (nem látszott rajtam, em akarták elhinni h annyi vagyok) amint nem ettem 1-2 napig csak alig alig annyira le lapult a hasam, mint egy anorexiásnak
Én meg 35év és 176cm és 55kg
Nem, nem a csontváz a biosszertárból.
A titkom titok előttem is, de megszabadulnék tőle úgy 15 kiló izomért cserébe a lábamban, vállamban.
Ha feszesebb hasat akarsz (és miért ne akarhatna valaki akkor is, ha vékony) akkor ne fogyózzál, hanem csinálj hasizomerőstő gyakorlatot.
Én nemrégen töltöttem le Rubint réka: napi 20 perc önmagadra dvd-jét és abból szoktam csinálni a hasizom részt. Nagyon jó, mert elég erős, de 20 perc gyorsan elszalad, kb 2 hete csinálom (vagy 3) napi vagy 2 naponta 1x és már látszik a hatása, pedig nekem van eltüntetni való hasam (szülés utánról)
Én 168cm és 61 kg vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!