Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy érhetném el, hogy fogyás...

Hogy érhetném el, hogy fogyás után ne legyen lógó bőröm?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni elég sokat, már sikerült is leadnom pár kilót, de nem szeretném, hogy ha lemegy majd 10-15 kg akkor olyan lógó legyen a bőröm, mit tehetnék érte?
2012. márc. 3. 16:31
 1/5 anonim ***** válasza:
ha sokat fogysz ,látványosan,akkor lógni fog,plasztikai sebeszet.
2012. márc. 3. 16:41
 2/5 A kérdező kommentje:
ilyesmire nincs pénzem sajna
2012. márc. 3. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
Tornázz mellette és nekem a bőr feszesítésére a tornák után heti 2 alkalommal a paprika masszázsolaj jött be. Torna, zuhany és bekenem, majd betekerem. 2 terhesség után még a csíkokat is halványította már. Vagy valami testápoló.
2012. márc. 3. 17:13
 4/5 anonim ***** válasza:

A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.:

GYÖKÉR VAGY!

Kérdező:

Én közel 27 kg-ot fogytam 14 hónap alatt, és NEM lúg a bőröm. Gondolom azért mert minden másnap 1,5-2 órát tornázok-edzek, + MINDEN nap 3 liter vizet ittam és még mindig iszom. A víz rugalmasabbá teszi a bőrt, és ez jó a fogyásnál, mert nem fog lógni a bőr. Az is sokat számít hogy ne gyorsan, rövid idő alatt akard leadni a plusz kilókat, mert akkor még nagyobb az esélye hogy lógni fog....

2012. márc. 3. 19:44
 5/5 A kérdező kommentje:

utolsó köszi a választ, ja és az utolsó előttinek is:) megnyugtattatok:)

nekem a cél az olyan 2-3kg/hónap nyárra jó lenne leadni olyan 10-15öt jövő ilyenkorra pedig 30at

2012. márc. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!