Hogy érhetném el, hogy fogyás után ne legyen lógó bőröm?
Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni elég sokat, már sikerült is leadnom pár kilót, de nem szeretném, hogy ha lemegy majd 10-15 kg akkor olyan lógó legyen a bőröm, mit tehetnék érte?2012. márc. 3. 16:31
1/5 anonim válasza:
ha sokat fogysz ,látványosan,akkor lógni fog,plasztikai sebeszet.
2/5 A kérdező kommentje:
ilyesmire nincs pénzem sajna
2012. márc. 3. 16:45
3/5 anonim válasza:
Tornázz mellette és nekem a bőr feszesítésére a tornák után heti 2 alkalommal a paprika masszázsolaj jött be. Torna, zuhany és bekenem, majd betekerem. 2 terhesség után még a csíkokat is halványította már. Vagy valami testápoló.
4/5 anonim válasza:
A válaszíró 70%-ban hasznos válaszokat ad.:
GYÖKÉR VAGY!
Kérdező:
Én közel 27 kg-ot fogytam 14 hónap alatt, és NEM lúg a bőröm. Gondolom azért mert minden másnap 1,5-2 órát tornázok-edzek, + MINDEN nap 3 liter vizet ittam és még mindig iszom. A víz rugalmasabbá teszi a bőrt, és ez jó a fogyásnál, mert nem fog lógni a bőr. Az is sokat számít hogy ne gyorsan, rövid idő alatt akard leadni a plusz kilókat, mert akkor még nagyobb az esélye hogy lógni fog....
5/5 A kérdező kommentje:
utolsó köszi a választ, ja és az utolsó előttinek is:) megnyugtattatok:)
nekem a cél az olyan 2-3kg/hónap nyárra jó lenne leadni olyan 10-15öt jövő ilyenkorra pedig 30at
2012. márc. 3. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!