Nagyon duci lettem? Hízás előtti és utáni képek.
Figyelt kérdés
Szerintetek hány kiló voltam, és mennyi vagyok most? magasságom: 162 cm.
Egyéb észrevétel?
2012. márc. 3. 13:18
1/23 *gin* válasza:
55 körül lehettél előtte, és most kb. +10 van rajtad.
eléggé látszik a hízás, és mivel előtte is volt rajtad felesleg, ez így elég rossz lett :(
de ha nem tudod, hogy csináld vissza, akkor kérj tanácsot és segítünk :)
2/23 anonim válasza:
Szerintem 60 kg lehettél és most olyan 75. De nagyon csalóka lehet a fotó. Szerintem most sem vagy ronda, sem bálna, valakinek kimondottan ez tetszik. Az öltözködésen múlik a legtöbb!
3/23 anonim válasza:
Duci lettél.
58->68
a mellednek jót tett a hízás
4/23 anonim válasza:
sztem nem volt előtte felesleg rajtad! most valóban felszedtél, de le tudod adni elszántsággal! pár éve én is így jártam, de végül lefogytam. túl soványra is, aztán beállt a súlyom 58-60 ra. de most babát várok igy hiztam 1,5 kgot..kitartást!!
5/23 anonim válasza:
58kg lehettél most 75kg vagy szerintem.Én is így néztem ki mint most te azért álltam neki edzeni és diétázni. 3hete csinálom már látszik egy kis változás.
6/23 anonim válasza:
Szerintem is 58-75, ugyanilyen magas vagyok én is.
7/23 anonim válasza:
Kihagytam, hogy egyáltalán nem vészes, formás vagy így is.
8/23 anonim válasza:
70 körül voltál előtte, most egy 10essel több. Biztos nem 55 körül voltál előtte se, ahogy itt írják páran, mert akkor baj lehet a mérlegünkkel, és én is csak 50 vagyok. Eléggé látszódik a hízás, de most még vissza tudod fordítani könnyen, csak figyelj oda a táplálkozásra ;)
9/23 anonim válasza:
ritka példányok egyike aki arányosan tud hízni
10/23 A kérdező kommentje:
olyan 56-57 kiló voltam és most 75 vagyok
2012. márc. 4. 09:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!