Nagyon duci lettem? Hízás előtti és utáni képek.
Figyelt kérdés
Szerintetek hány kiló voltam, és mennyi vagyok most? magasságom: 162 cm.
Egyéb észrevétel?
2012. márc. 3. 13:18
11/23 anonim válasza:
Fúúú, én 55-nek néztelek előtte és most olyan 75-80-nak. nagyon csúnyán elhíztál. Az előbbi alakod egészen csinos volt!
12/23 anonim válasza:
mi történt amúgy (lelki, hormonális tényezők) ?
és mennyi idő alatt jöttek fel a kilók:?
13/23 A kérdező kommentje:
kb egy év alatt jöttek fel a kilók. nem volt semmi különös oka. lett egy komoly barátom, utánna indultam hízásnak, neki pedig igy jobban tatszek.
2012. márc. 9. 20:24
14/23 anonim válasza:
értem. és magadnak hogyan tetszel? jól érzed magad a bőrödben?
15/23 anonim válasza:
Jól meghíztál, de tényleg arányosan, jól áll!
Viszont figyelj oda az egészségre, hogy mozogj és több ne jöjjön fel, mert veszélyes lehet.
16/23 anonim válasza:
Amúgy barátodnak feltűnt, bíztatott is hogy hízzál vagy csak megnyugtatott hogy jó ez így?? Nehogy csak udvariasságból mondja:-)
17/23 A kérdező kommentje:
nem csak udvariassagbol mondja. jobban tetszem neki igy. latom rajta
2012. márc. 19. 17:57
18/23 anonim válasza:
És te jól érzed magad a bôrödben?
19/23 anonim válasza:
Szerintem formásabb lettél, de ne hízz tovább ennél azért...
(Ha valaki csúnyán elhízik, az nem így néz ki...)
20/23 anonim válasza:
azért hiába tetszik ez a barátodnak,a belső szerveid is ugyanúgy elzsírosodnak,mint a külsőd.
szóval az ilyen szinten magas testzsír nem túl egészséges és gondolom kényelmetlenebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!