Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon duci...

Szerintetek nagyon duci lettem? (kép) 20L

Figyelt kérdés

Eléggé egészséges életmód mániás vagyok, sokat sportolok, odafigyelek arra, mit eszek..

Az ünnepek alatt viszont nagyon belustultam, meg is látszik az eredménye, híztam vagy 3-4 kilót:/

Mennyire vészes, ahogy most kinézek, mennyit kellene szerintetek leadnom? 170 centiméter vagyok amúgy.

Köszi!!

Képek:

[link]

[link]

2012. jan. 6. 03:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha csak ugyanannyit eszel mint előtte, akkor februárra ugyanannyi kiló leszel mint novemberben voltál, mert ilyenkor visszaáll a szervezet a régi kerékvágásba.

Amúgy meg szép vagy ahogy vagy most és nem kell fogynod.

2012. jan. 6. 04:23
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi, hát még novemberben is volt rajtam leadnivaló, most meg pláne..

Csak vizsgaidőszakban annyira felborult most minden, összevissza eszek.

2012. jan. 6. 04:25
 3/8 anonim válasza:
gyonyoru vagy. egy kicsit lehet fogyni, de ha igy maradnal akkor sem lennel duci. szep tested van. 22/f
2012. jan. 6. 05:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit se fogyjál. Nagyon arányos vagy és egy nőben pont ez a szép.
2012. jan. 6. 08:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell fogynod semmit. Ennyi " fölösleg" kell hogy legyen egy nőn. Nagyon szép vagy.
2012. jan. 6. 08:59
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sok lány könnyes szemmel rakná a két kezét össze ha olyan alakja lenne mint a tiéd. Igazi nő! Se nem túl vékony, se nem duci.
2012. jan. 6. 13:29
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, hogy írtatok, nem igazán számítottam ilyen válaszokra, amiket kaptam, jól esett azért.

7-ik válaszolónak üzenném:

A "fajtámból" van eleged? Úgy gondolom, hogy a kutyának van fajtája, nem egy embernek.

Életemben nem tettem még fel magamról képet ide, és eztán sem nagyon tervezem. Távol áll tőlem az, hogy mutogassam magam csak azért, hogy dícsérgessnek.

Örülök, hogy a te környezetedben vannak olyan emberek, akiktől egy ilyen dolgot meg tudsz kérdezni, sajnos nekem nem igen van. A mi családunkban mindenki (szüleim, húgom) piszkafa, csak én vagyok ilyen, állandóan kapom, hogy telt vagyok meg hasonlók, ezért az önbizalmam eléggé a béka feneke alatt van.

2012. jan. 6. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Kb. 62-64 kg-ra tippellek. Szerintem max. 4-5 kilót fogyj.:)
2012. jan. 12. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!