Melyik a jobb fogyás? Futás vagy uszás
Szerintem a futással jobban lehet fogyni, mert az úszás után én mindig iszonyú éhes voltam és muszáj voltam enni. Sőt, sokkal többet bírtam volna enni, mintha semmit sem mozogtam volna.
Viszont a futás sokkal fárasztóbb. Az úszás ugyanakkor nekem unalmas. Futás közben legalább lehet nézni a tájat, az embereket (Margitszigeten szoktam futni).
Azért voltál éhes, mert jobban kifáradtál, több Kcal-t égettél el. Ha u.a. égetnél el futással, mint úszással, akkor u.a-ra lennél éhes.
Az úszás azért jobb, mert kevesebb idő alatt többet dolgozol, minden izmot megmozgat, és az izületeket is kíméli.
"Szerintem a futással jobban lehet fogyni, mert az úszás után én mindig iszonyú éhes voltam és muszáj voltam enni. Sőt, sokkal többet bírtam volna enni, mintha semmit sem mozogtam volna.
Viszont a futás sokkal fárasztóbb. Az úszás ugyanakkor nekem unalmas. Futás közben legalább lehet nézni a tájat, az embereket (Margitszigeten szoktam futni)."
Persze, mivel a víz kiszívja az embert, és az átlagosnál is éhesebb leszel. Ez mindenkivel így van. Ezért én is a futást ajánlanám, nem baj az ha megmozgat és igénybevesz, ez a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!