Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik a jobb fogyás? Futás...

Melyik a jobb fogyás? Futás vagy uszás

Figyelt kérdés
melyikbe lehet hosszú távon egyszerűen lefogyni????
2012. márc. 2. 22:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Mindkettő. De ha választani kell, akkor az úszás. Nem erőltet meg annyira, mégis mindent megmozgat.
2012. márc. 2. 22:13
 2/9 anonim válasza:

Szerintem a futással jobban lehet fogyni, mert az úszás után én mindig iszonyú éhes voltam és muszáj voltam enni. Sőt, sokkal többet bírtam volna enni, mintha semmit sem mozogtam volna.

Viszont a futás sokkal fárasztóbb. Az úszás ugyanakkor nekem unalmas. Futás közben legalább lehet nézni a tájat, az embereket (Margitszigeten szoktam futni).

2012. márc. 2. 22:22
 3/9 anonim ***** válasza:
21%

Azért voltál éhes, mert jobban kifáradtál, több Kcal-t égettél el. Ha u.a. égetnél el futással, mint úszással, akkor u.a-ra lennél éhes.

Az úszás azért jobb, mert kevesebb idő alatt többet dolgozol, minden izmot megmozgat, és az izületeket is kíméli.

2012. márc. 2. 22:35
 4/9 anonim ***** válasza:
64%
Én futás, úszás, bármi sport után mindig megeszek egy csoki, (bountyt legtöbbször) mégis fogytam:D
2012. márc. 2. 22:57
 5/9 *gin* ***** válasza:
lányoknak inkább futás, nekem legalábbis az a tapasztalatom, hogy az úszástól még diéta mellett is hatalmas lesz az ember lányának a háta/válla... persze valakinek ez tetszik, nekem spec. jobban bejön a vékony, kecses váll, mint az úszónő típus ^^
2012. márc. 2. 23:06
 6/9 anonim ***** válasza:
76%

"Szerintem a futással jobban lehet fogyni, mert az úszás után én mindig iszonyú éhes voltam és muszáj voltam enni. Sőt, sokkal többet bírtam volna enni, mintha semmit sem mozogtam volna.

Viszont a futás sokkal fárasztóbb. Az úszás ugyanakkor nekem unalmas. Futás közben legalább lehet nézni a tájat, az embereket (Margitszigeten szoktam futni)."

Persze, mivel a víz kiszívja az embert, és az átlagosnál is éhesebb leszel. Ez mindenkivel így van. Ezért én is a futást ajánlanám, nem baj az ha megmozgat és igénybevesz, ez a cél.

2012. márc. 3. 00:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is a futásra voksolok.
2012. márc. 3. 00:28
 8/9 anonim ***** válasza:
79%
Futás. Nekem bejött. :)
2012. márc. 3. 10:44
 9/9 anonim ***** válasza:
75%
Futás. Az úszás jó az izületeknek,erősiti,tonizálja az izmokat ,de fogyáshoz sokkal jobb a futás (inkább kocogás,persze megfelelő futócipőben,lehjetlőeg nem aszfalton). A hideg víz nem igazán kedvez a "zsírégetésnek" köznapi nyleven szólva.
2012. márc. 8. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!