Hogy fogyhatnék gyorsan 10 kilogrammot?
Egy év alatt felszedtem 10 kiló pluszt magamra. Szeretném tudni hogy hogy fogyhatnék le gyorsan a legegyszerűbb módon? A gyors fogyás biztonságos? Mi a véleményetek a zsírégető övekről?
Plusz kilók jöttek: hasra, fenékre és combra.
Örülnék hogy leírnátok saját tapasztalataitokat!
Mint sorstárs írom- mert ugyanez a gondom és a kiló is egyezik.
1.) találj olyan mozgásformát, amit szeretsz. Nem kell kínozni magad, csináld azt, ami jólesik. (nálam a tánc és a fittball a nyerő)
2) változtass az étrendeden. Én Update életmódra váltottam. Finomakat eszem, nem koplalok, mégis csökkent az étvágyam. 2 hét után már érezhető volt egészségileg is.
3) Ne sanyargasd magad semmivel, próbáld meg a fogyás élvezetesebb végét megfogni, így kitartóbb is leszel. Ha koplalsz, utána yoyozni fogsz.
4) Tegyél ki egy kancsóvizet az asztalra reggel és ha arra jársz öntsd belőle pohárba. Igyál, amennyi jólesik. Sokszor kiderül, hogy nem éhesek, hanem szomjasak vagyunk.
Korábban 5kg-ot fogytam Hoodia kapszulával. Ez nem fogyasztószer, hanem étvágycsökkentő. De már nem szedek semmit, és nem is szeretnék.
Kitartást kívánok, remélem sikerül a kitűzött cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!