Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogyhatnék gyorsan 10...

Hogy fogyhatnék gyorsan 10 kilogrammot?

Figyelt kérdés

Egy év alatt felszedtem 10 kiló pluszt magamra. Szeretném tudni hogy hogy fogyhatnék le gyorsan a legegyszerűbb módon? A gyors fogyás biztonságos? Mi a véleményetek a zsírégető övekről?

Plusz kilók jöttek: hasra, fenékre és combra.

Örülnék hogy leírnátok saját tapasztalataitokat!

2012. jún. 8. 12:27
 1/3 anonim válasza:

Mint sorstárs írom- mert ugyanez a gondom és a kiló is egyezik.

1.) találj olyan mozgásformát, amit szeretsz. Nem kell kínozni magad, csináld azt, ami jólesik. (nálam a tánc és a fittball a nyerő)

2) változtass az étrendeden. Én Update életmódra váltottam. Finomakat eszem, nem koplalok, mégis csökkent az étvágyam. 2 hét után már érezhető volt egészségileg is.

3) Ne sanyargasd magad semmivel, próbáld meg a fogyás élvezetesebb végét megfogni, így kitartóbb is leszel. Ha koplalsz, utána yoyozni fogsz.

4) Tegyél ki egy kancsóvizet az asztalra reggel és ha arra jársz öntsd belőle pohárba. Igyál, amennyi jólesik. Sokszor kiderül, hogy nem éhesek, hanem szomjasak vagyunk.

Korábban 5kg-ot fogytam Hoodia kapszulával. Ez nem fogyasztószer, hanem étvágycsökkentő. De már nem szedek semmit, és nem is szeretnék.

Kitartást kívánok, remélem sikerül a kitűzött cél.

2012. jún. 8. 13:02
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Testvérem is az updates kódok szerint próbál fogyni, nemrég kezdte úgyhogy eredmény még nincs, de az update az hosszadalmas nem? Bógyókat és hasonló dolgokat nem szeretnék használni:).
2012. jún. 8. 17:53
 3/3 anonim válasza:
Az update nem egy kúra, hanem teljes életmódváltás. Szerintem úgy működik, ha nem csak görcsösen fogyni akarunk, hanem más szempontok miatt is szeretnénk egészségesen élni. (pl: magas vérnyomás, teltségérzet, reflux). Zsiradéknak kókuszolajat használok vagy extra szűz olívát. Finomlisztet kerülöm, csak update liszttel keverve eszem. Cukor nuku. Helyette xilit vagy folyékony édesítő. A steviát nem ajánlom, mert túl erős a mellékíze. És, hogy használ e? Azóta nem voltam ügyeleten rosszullét miatt és határozottan energikus vagyok. A reggeli viszont legyen kiadós, mert energiára szüksége van a szervezetnek. Csak úgy tudod végigcsinálni.
2012. júl. 16. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!