Kelodite kérdése:
Hogyan fogyhatnek 3 het alatt 5 kg-ot?
Figyelt kérdés
172 cm,60 kg 22L. TIppeket szeretnek, vagy esetleg tapasztalatokat olyanoktol akik ertek el ilyen eredmenyeket.2012. jún. 7. 14:55
2/7 anonim válasza:
3 hát alatt 7 kg-t fogytam. 170 cm vagyok és akkor voltam 65 most lefogytam 58 ra.
Heti 4x eljártam futni, de rendesen nem 10 percre meg nem úgy hogy 10 m -ént megálltam Illetve Rubint Rékáztam. Egyik héten futás (4x) másik héten RUbint RÉka ( 4x ) illetve egészséges este 7 után nincs étkezés.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat.
Utoloso te mennyit futottal es miket ettel?
2012. jún. 7. 15:12
5/7 anonim válasza:
Csak annyit mozogj, amennyit utána is be fogsz tudni iktatni a mindennapokba, hetekbe! Semmi értelme, ha most minden futsz egy órát és így lefogysz, mert később úgysem fogod megcsinálni! Olyan tervet találj ki, amit akár életed végéig is be tudsz tartani és így meg is marad az eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!