Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék le 5 kilót...

Hogyan fogyhatnék le 5 kilót 2hónap alatt?

Figyelt kérdés
nagyon szépen megköszönném ha valaki étrendet és edzéstervet is írna nekem:(
2012. ápr. 6. 15:49
 1/1 anonim válasza:

Étrendet még csak-csak lehet ajánlani, de edzésterv szerintem attól függ, hogy mikor érsz rá. Én januárban hagytam ott a munkahelyemet, hogy tudjak tanulni, így most ráérek esténként tornázni a nappaliban. De előtte például délutános műszakban voltam, mindig du.2-től este 10-ig. Tehát nálam ez a 6-tól nem eszek dolog alapból ki volt lőve, ráadásul délelőtt 10-kor keltem fel, 11-kor reggeliztem, más olyankor már készült az ebédre. :)

Az én jelenlegi étrendem úgy néz ki, hogy reggelire iszok egy pohár frissen facsart narancslét (2db narancsból), ha nincs, akkor grapefruitlét. Mivel most elég érdekes a napirendem, ezért nemsokkal később (kb. 3 órára rá) már ebédelek. Itt megengedek magamnak bármit (leves, tészta, hús, zöldségek, ami jólesik), de MÉRTÉKKEL! Kistányérból eszek, nem rendes nagytányérból. Délután 5 óra körül iszok egy turmixot (beledobálok a turmixgépbe néhány gyümölcsöt, almát, banánt, epret, áfonyát, vagy épp ami akad a konyhában, pici gyömbért, 3 kanál natúr joghurtot meg vizet). Este 7-8 óra felé edzek DVD-re másfél órát, ezután rögtön jöhet a vacsi: csirke vagy hal, kizárólag zöldséggel (brokkoli, spárga, stb.). Nekem bevált. Hetente 4-5 alkalommal tornázok.

2012. ápr. 6. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!