Hogyan fogyhatnék le 9-10 kilogrammot? (170 cm - 78 kg a mostani állapotom)
OLVASS VISSZA
egyébként meg: diéta és sport.
legyél szerelmes olyanba akivel együtt éltél és elhagy mer mást szeret
garantáltan nem fogsz enni 1 hónapig, én 34kg-t fogytam így, szerelmi bánat a megoldás!
Na ha már eddig nem érkezett normális válasz, akkor segítek, bár már sokszor le lett ez írva, de sebaj.
Egyél napi 5x, reggelire teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, sovány sajt, ha nem vagy vega akkor felvágott is mehet, meg paradicsom, paprika, egy pohár tej.
Tízórai gyümölcs, amennyi jólesik, ne spórolj vele, gyümölcstől még senki se hízott, csak banánt ne nagyon egyél. Ebédre valami ami nem úszik zsírban (vagyis nem bő olajban sült - sült krumpli, rántott hús és társai), nincs benne hozzáadott cukor és finomliszt.
Uzsira gyümölcs és/vagy sovány túró, natúr joghurt ilyesmi. Vacsira meg mondjuk tojás, sovány túró, joghurt, sajt, sovány hús zöldségekkel.
Felejtsd el a cukros löttyöket, igyál inkább vizet. Ne koplalj! Az 1500 kcal az meglegyen minden nap!
És persze sportolj valamit, heti minimum 3, de inkább 4-5 alkalommal. Biciklizz, ússz, vagy amihez kedved és lehetőséged van, csak csináld rendszeresen.
Nagyjából ennyi. Olvasgass bele néhány kérdésbe, mert ma írtam az egyik kérdéshez diétás recepteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!