Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha mindennap megcsinálok 200...

Ha mindennap megcsinálok 200 felülést, akkor le fog menni a hasamról a fölösleg?

Figyelt kérdés
Délután megcsináltam kétszáz felülést, és nem is volt olyan szörnyűséges, túl lehetett élni. Ha mindennap csinálok felüléseket (ha nem is kétszázat, hanem csak 100-150-et), akkor tényleg lemegy a hasamról a felesleg, feszesebb lesz?

2012. jún. 6. 20:17
 1/5 anonim ***** válasza:
nem :)
2012. jún. 6. 20:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, ugyanis nincs helyi fogyás.Ha fogysz, akkor az egész testről fogsz fogyni, lehet, hogy a hasadról elsőként, lehet, hogy utoljára, de fogsz, csak nem a felüléstől.Én ajánlanék mozgáshoz heti 3x aerob mozgást (pl kocogás,úszás,biciklizés) legalább 30 percig, ha kezdetben nem bírod eddig akkor fuss kevesebbet, egy idő után úgyis könnyebb lesz.A felüléseket csinálhatod a feszesítés érdekében, de én tennék hozzá még súlyzós edzéseket,ha nincs súlyzód vagy nincs kedved kondiba járni, akkor ajánlom Rubint Réka tornáit. A másik fontos dolog az étkezés, főleg ettől függ, hogy le fogsz-e fogyni. A lisztet,cukrot lehetőleg ki kellene zárni az étrendből, vagy csak nagyon keveset enni belőle, csoki chips és a többi ilyesmi tabu, nem azt mondom hogy néha nem ehetsz meg egy kockányit, de lehetőleg nem kéne.Sok zöldséget és gyümölcsöt egyél, mondjuk a banán és a hüvelyesek elég sok szénhidrátot tartalmaznak. Szénhidrátot csak dél előtt egyél lehetőleg, ez ad energiát a napi munkához. Ebédre nagyon jó pl.: a csirkemell, pulykamell, én szoktam enni halat, csirkecombot bőr nélkül stb. Vacsorára egyél fehérjét elsősorban, például tojást, húst, túrót. Legyen meg a napi minimum 5-6 étkezés, ez nagyon fontos. Igyál legalább napi 2-4 liter vizet, ez méregtelenítés gyanánt is jó. Ha van még kérdésed írj, próbálok válaszolni ha tudok.
2012. jún. 6. 20:25
 3/5 anonim ***** válasza:

nincs helyi zsírégetés, ha hasizmot építesz az a zsír alól nem fog kilátszani, de így nem lehet hasizmokat építeni.

egy izmot úgy lehet megedzeni ha több sorozatot végzel és folyamatosan növeled a terhelést. olyan terheléstől minek fejlődne egy izom amihez már most is elég erős.

amúgy meg feküdj hanyatt a padlón ne akaszd be a lábad sehova és próbáld ki megy e úgy is 200, vagy 20... :D

2012. jún. 6. 20:30
 4/5 anonim ***** válasza:
hát..nekem lement:P:D
2012. jún. 6. 21:09
 5/5 anonim ***** válasza:
A hasad nem a felülésektől fog lefogyni, hanem a diétától. Édes mindegy,mennyi felülést csinálsz, ha mellette nem eszel normálisan.
2012. jún. 8. 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!