Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez milyen étrend holnapra?

Ez milyen étrend holnapra?

Figyelt kérdés

Holnap elkezdek fogyókúrázni. Ezt az étrendet terveztem:

Reggeli: 2 miniszendvics (vagyis kis méretű, a toast kenyértől valamivel kisebbek a kenyérszeletek) teljes kiőrlésű kenyérből, zsírszegény natúr joghurtból, salátából, uborkából és csirkemell felvágottból

Tízórai: kb. másfél maroknyi eper (13 közepes méretű szem)

Ebéd: ezt még nem tudom, ebben tudnátok segíteni? Valamilyen főtt ételre gondoltam, de nem nagyon tudok főzni... Nagyjából megvannak itthon az alap dolgok, de ha tudnátok írni valami olyan receptet, amihez nem kellenek különlegességek, és diétás, nagyon örülnék. :)

Uzsonna: egy pohár natúr joghurt

Vacsora: hagymás tojásrántotta 3 tojásból és selyemsonkából, plusz egy abonett és uborka

Szerintetek jó így? 170 cm és 73 kg vagyok. 16/L

2012. jún. 5. 23:22
 1/9 anonim ***** válasza:

r-szendvics.1db zsemle,10deka sonka,paradicsom

t-100g zab,joghurt

e-100g csirkemell,50g zöldség

u-ugyanaz

v-túró,joghurt

2012. jún. 5. 23:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Ömm... :) Ez a te étrended, vagy javaslat nekem? :)
2012. jún. 5. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:

neked egy javaslat:).

figyelembe véve a korod a magasságod és a súlyod.

2012. jún. 5. 23:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy ez kb. hány kalória lehet?
2012. jún. 6. 00:05
 5/9 anonim válasza:
ez nem is fogyókúrás :D
2012. jún. 6. 01:07
 6/9 anonim ***** válasza:
1400-1500kb első
2012. jún. 6. 01:08
 7/9 anonim ***** válasza:
XD 100 gramm csirke, a napi fehérje egy 73 kilós emberkéhez? Ez ugye vicc...ebben van olyan 30 gramm fehérje és testsúlykilónként 2g körül kéne diéta alatt, izommegőrzés végett...ez pedig annak a negyede sem...
2012. jún. 6. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Visszaszívtam, nem láttam az u.at, úgy már elfogadható, de a reggeli zsömle, meg felvágott teljesen felesleges, mivel mind a 2 szemét
2012. jún. 6. 09:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem egy étrendtől fogsz fogyni! Életmód váltás kell. Egészséges kaják, sok mozgás. Mikor értitek már meg?
2012. jún. 6. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!