Ez az étrend jó holnapra?
Reggeli(7kor): péksüti (most kezdem ezt az egész életmódváltás-diétás dolgot és még nem hiszem hogy meg tudnék szabadulni rögtön mindentől)
tízórai(fél 11kor): szőlő
ebéd:(negyed 2kor): csirkemellsonka, paradicsom, tojás
uzsi:(5kor): csirkemell sütva kevéske rizs, paradicsom
vacsi: (7-8)kor: pohár tej
Sajnos nekem az uzsi a legfontosabb étkezés, mert akkor érek haza suliból(fél5 körül).
Ha esetleg édességet kívánok akkor egy darabka mercit megeszek a nap első felében.
okés :)
hát betartottam amiket kitaláltam, csak még ettem 3db kókuszosfornettit... de ígyis majd szét szakadt a fejem a szénhidráthiány miatt:S mindig ez van, de remélem hozzászokom.
és futottam ma :D szóval király vok:P:)
ja és rost van a gyümikben is ugye? mert vettem a hétre szilvát, narancsot meg banánt is...bár tom hogy az utóbbi kalóriadús... de reggelire jó sztem.
mibe van még rost amúgy?
és egészséges ez a rosttabletta?
mennyibe kerül?
egészséges, mivel növényi rostokat tartalmaz de ez csak kiegészítője lehet a fogyókúrának és 2.5dl vízzel kell bevenni étkezés előtt 1 órával.Eddig Herbalife zabrosttablettát fogyasztottam időközönként ez 180 db tablettát tartalmaz kb.5-6000 Ft,napi adag 3x1-2.
Nemrég a Rossmannban vettem 2 hete kb. 1200 Ft-ért 150db-os zabkorpa tablettát de ebből a napi adag 3x5 tabletta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!