Jó lesz ez az étrend holnapra?
Figyelt kérdés
Reggeli: két pici szelet rozskenyér, egybe fordítva, 3 szelet csirkemell sonka, egy főtt tojás, sajt, tejeskávé cukor nélkül
Tízórai: egy kefir
Ebéd: egy szendvics: 2 szelet tk kenyér, egy főtt tojás, 3 szelet csirkemell sonka, sajt
Uzsonna: egy tejeskávé cukor nélkül
Vacsora: lencsefőzelék egy virslivel
2012. febr. 21. 23:16
1/7 A kérdező kommentje:
Kimaradt: ebédhez még jön egy alma
2012. febr. 21. 23:17
2/7 anonim válasza:
ehetnél zöldséget meg több húst, ha teheted. már mint konstruktív kritikának írom, hogy 6 szelet csirkemell sonka, meg 2 tojás még nem egy nagy fehérje mennyiség.
esetleg pár szem dió is elférhetne, és kb. ennyi, a többi szerintem tök jó.
3/7 Theorba válasza:
Ha látnád, hogyan-miből készül a virsli...
4/7 Beatrix555 válasza:
Jók azok amiket összeválogattál, bár lehet a mennyisége kevés. Bár én estére főzeléket nem ennék akkor ha fogyókúrázok, kivéve ha a főzeléket nem fehér liszttel sűríted be, mert akkor jó. Estére én zöldséget és húst ennék, de ezt mindenki maga érzi, hogy mit szeretne, ha nem fehér lisztes a főzelék, akkor jó így is.
6/7 anonim válasza:
Minden étkezésed mellé zöldség!
Napi 2 alma, és 2 narancs minimum!
A tejeskávé nem uzsonna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!