Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milen őszintén a kapcsolatod...

Milen őszintén a kapcsolatod az étellel, evéssel?

Figyelt kérdés
Hogy tekintesz rá? Mert nekem sajnos probléma, hogy már a normálisnál többet (szinte egész nap) gondolok arra, hogy mit eszem, mikor fogok legközelebb enni stbstb. Hogy lehetne erről leszokni, úgy, hogy közben tartsam is a diétát?

2012. jún. 5. 01:48
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan,mint egy alkesznek a pia.Állandóan az evésre gondolok.Sajnos az egész család ilyen.Reggeli közben megbeszéljük mi lesz az ebéd,ebédnél már a vacsira gondolok.Ha boldog vagyok,ünneplésből eszem.Ha valami siker ér,jutalmam a kaja.Ha szomorú,vagy mérges vagyok is falnom kell,és egyből megnyugszom.Én szinte soha nem azért eszem,mert éhes vagyok,korog a gyomrom,hanem inkább lelki okai vannak.Túlzottan szeretek enni.Hogy hogy lehet leszokni,nem tudom.Érdekelne engem is.Mert tudom,hogy a szervezetemnek kb fele ennyi kaja is elég lenne.Amúgy olvastam valahol hogy tényleg van olyna hogy ételfüggőség,a delikvens érzelmileg kötődik a kajához.
2012. jún. 5. 02:15
 2/6 anonim ***** válasza:
56%

van egy étrendem,aztán 3 óránként megeszem azt ami jön a sorban.

kb ennyi.

ha nem eszem eleget,akkor nincs erőm edzeni,tehát ennem kell akkor is ha nincs kedvem.

leszokni meg a kajára gondolásról?

ezt nem igazán értem.

legyen egy cselekvő,működő életed,amit élsz.

akkor azon fogsz gondolkodni,átélni,nem magaddal leszel elfoglalva egész nap.

2012. jún. 5. 02:21
 3/6 anonim ***** válasza:
Nemigen foglalkoztat addig, amíg el nem kezdek diétázni. Na attól a perctől kezdve egyfolytában csak ennék, úgyhogy inkább nem is diétázom. A tudat miatt, hogy nem ehetek, nagyon kell.
2012. jún. 5. 07:51
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyon tudtam enni, nagyon tudtam kívánni a kaját, amikor kínáltak elfogadtam, de most már tudom hogy az az egy szelet süti sem fér bele. Mostanra megtanultam kontrollálni a kajafüggőségemet, kevesebbszer vagyok éhes és kevesebbel is jóllakom, nekem ez agyban dőlt el. Van olyan, heti 1x hogy álmodozok egy pizzaszeletről, de tudom hogy utána mennyivel többet kellene futnom, tornáznom úgyhogy ez el is veszi rögtön a kedvem a bűnözéstől:D

Plusz hogy meleg van, nem is kívánok nehéz kaját:) ez centikben is mérhető már.

22L

2012. jún. 5. 08:30
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

De jó kérdés. Állandóan akörül forog az életem. 1 éve "diétázom" nem szenvedek tőle végülis, meg elértem amit szeretnék (20 kiló minusz viszonylag formás test 31 évesen 3 gyerekkel).

De állandóan azt tervezem mikor mit ehetek miből nem fogok enni, mi az amire rá se nézhetek, hozzá se nyúlhatok kb. Mindezt úgy hogy a családnak meg rendesen kell főzzek.

Imádok enni ha azokat ehetem amiket szeretek, de azokat nem ehetem, mivel csak hízlaló dolgokat szeretek.

Viszont rájöttem hogy sokkal fontosabb az a jó érzés amit akkor élek át mikor 1. jó rám a 36-38as ruha a boltban

2. megdícsér valaki hogy ki se nézi belőlem a 3 gyereket

3. bókolnak mások

4.büszke rám a férjem

5.élvezem a szexet mert nem azzal vagyok elfoglalva hol folyok ki a fehérneműből (mielőtt leveszem persze:)))

6. szívesebben vettek fel dolgozni is több helyre is mivel igenis számít a külső.

7. büszke vagyok magamra mert nem telik el nap hogy ne győzzem le a bennem lakó kisördögöt aki lebeszélne a napi futásomról vagy tornámról.

Tehát ezek összességében több energiát adnak és az egész életemet élvezhetőbbé teszik, mint ha betolok 2 sütit.

Az nem segít ha másokra irigykedek hogy ők bezzeg megehetik ezt vagy azt.

2012. jún. 5. 10:55
 6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, mindegyik nagyon értelmes, hasznos volt! várok még :))
2012. jún. 5. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!