Milen őszintén a kapcsolatod az étellel, evéssel?
van egy étrendem,aztán 3 óránként megeszem azt ami jön a sorban.
kb ennyi.
ha nem eszem eleget,akkor nincs erőm edzeni,tehát ennem kell akkor is ha nincs kedvem.
leszokni meg a kajára gondolásról?
ezt nem igazán értem.
legyen egy cselekvő,működő életed,amit élsz.
akkor azon fogsz gondolkodni,átélni,nem magaddal leszel elfoglalva egész nap.
Nagyon tudtam enni, nagyon tudtam kívánni a kaját, amikor kínáltak elfogadtam, de most már tudom hogy az az egy szelet süti sem fér bele. Mostanra megtanultam kontrollálni a kajafüggőségemet, kevesebbszer vagyok éhes és kevesebbel is jóllakom, nekem ez agyban dőlt el. Van olyan, heti 1x hogy álmodozok egy pizzaszeletről, de tudom hogy utána mennyivel többet kellene futnom, tornáznom úgyhogy ez el is veszi rögtön a kedvem a bűnözéstől:D
Plusz hogy meleg van, nem is kívánok nehéz kaját:) ez centikben is mérhető már.
22L
De jó kérdés. Állandóan akörül forog az életem. 1 éve "diétázom" nem szenvedek tőle végülis, meg elértem amit szeretnék (20 kiló minusz viszonylag formás test 31 évesen 3 gyerekkel).
De állandóan azt tervezem mikor mit ehetek miből nem fogok enni, mi az amire rá se nézhetek, hozzá se nyúlhatok kb. Mindezt úgy hogy a családnak meg rendesen kell főzzek.
Imádok enni ha azokat ehetem amiket szeretek, de azokat nem ehetem, mivel csak hízlaló dolgokat szeretek.
Viszont rájöttem hogy sokkal fontosabb az a jó érzés amit akkor élek át mikor 1. jó rám a 36-38as ruha a boltban
2. megdícsér valaki hogy ki se nézi belőlem a 3 gyereket
3. bókolnak mások
4.büszke rám a férjem
5.élvezem a szexet mert nem azzal vagyok elfoglalva hol folyok ki a fehérneműből (mielőtt leveszem persze:)))
6. szívesebben vettek fel dolgozni is több helyre is mivel igenis számít a külső.
7. büszke vagyok magamra mert nem telik el nap hogy ne győzzem le a bennem lakó kisördögöt aki lebeszélne a napi futásomról vagy tornámról.
Tehát ezek összességében több energiát adnak és az egész életemet élvezhetőbbé teszik, mint ha betolok 2 sütit.
Az nem segít ha másokra irigykedek hogy ők bezzeg megehetik ezt vagy azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!