Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha egy nőnek...

Nagyon gáz, ha egy nőnek összeérnek a combjai? (kép)

Figyelt kérdés

60 kilóról fogytam 50-re. A férjem szerint nem kéne összeérnie a combjaimnak.

Szülés után kicsit elhagytam magam ez tény, de előtte is összeért a combom.

Mit kéne még tennem?

Fehérjediétán vagyok, futok heti 4-szer 40-50 percet ( több még nem megy) és 2 nap súlyzós edzésem van.

[link]

2012. jún. 2. 14:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó alakod van.Gratula!A férjed pedig tök primitiv ezek alapján már ne haragudj.Nem kell fogynod egyáltalán,ez igy pont jó.Egyébként nekem is összeér a combom,96 kg-val összeért és most 56kg-val is összeér,pedig ez nem kövér úgy gondolom.:) Szóval alkati kérdés ez.:)
2012. jún. 2. 18:35
 22/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen, nagyon aranyosak vagytok!Sokkal jobban erzem magam es atterek az alakformalasra(:
2012. jún. 2. 19:57
 23/24 anonim ***** válasza:
gyönyörű, tökéletes alakod van az én női szemem szerint :)
2012. jún. 2. 22:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Én 168 centi vagyok és 51 kiló, és még most is csak 1mm választja el a comjaimat. Nekem híznom kell, túl sovány vagyok. Te nagyon nagyon csinos vagy, a férjed viszont nem sokat ért a testformáláshoz....
2012. jún. 3. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!