Egy jó alakú lánynak összeérnek a combjai vagy nem?
Szerintem egy jó alakú lánynak simán összeérhetnek a combjai, mert attól még nem lesz csúnya vagy kövér...
A mostani modellek közül pedig sokan már túlságosan soványak, vagy segít rajtuk a Photoshop...:)
Szerintem inkább érjen össze az a comb, minthogy átférjen rajta egy gumilabda...:)
Viccen kívül, tényleg csak a csontkollekciókat meg a műnőket mutogatják a médiában és ezzel már nem egy valós képet mutatnak nekünk! Valahol igaza van a tanárodnak... De ízlések és pofonok...:D
nekem azért nem érnek össze mert görbelábú vagyok :)
nem zavar :) Amúgy 170/51 vagyok, tehát tökéletesen elégedett az alakommal.
Ismerek egy srácot, ő kifejezetten arra bukik, ha egy csajnak nem ér össze a lába :)
19:26-osnak
Egyik válaszoló vagyok. Nem érzem magam sem undorítónak, sem pedig csontváznak.
Én meg utálom a hájas disznókat akiknek undorító X lábuk van!
1:1
nem feltétlenül azért látsz át a combjai között mert csontkollekció. hanem mert széles a csipője. ennyi!
sztem az az undoritó akinek hájasak a combjai és összeérnek és amikor mennek ott a háj dörzsölödik.. 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!