Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon gáz, ha egy nőnek...

Nagyon gáz, ha egy nőnek összeérnek a combjai? (kép)

Figyelt kérdés

60 kilóról fogytam 50-re. A férjem szerint nem kéne összeérnie a combjaimnak.

Szülés után kicsit elhagytam magam ez tény, de előtte is összeért a combom.

Mit kéne még tennem?

Fehérjediétán vagyok, futok heti 4-szer 40-50 percet ( több még nem megy) és 2 nap súlyzós edzésem van.

[link]

2012. jún. 2. 14:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, de a férjed egy elég egyszerű ember lehet.

Remekül nézel ki.:)

2012. jún. 2. 14:22
 2/24 anonim ***** válasza:
57%

És a férjednek összeérnek a combjai?

=)

2012. jún. 2. 14:23
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Tökéletes alakod van, egyáltalán nem látszik rajtad, hogy már túl vagy egy babán. A férjed büszke lehetne rád. Semmi baj a combjaiddal, formásak a lábaid. És ezt női szemmel mondom :)
2012. jún. 2. 14:29
 4/24 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igazából én most tényleg önigazolást keresek, mert szerintem nem gáz annyira. Legalábbis a 60 kilós énemtől mérföldekkel jobb. Egyébként 160 cm vagyok.

Természetesen a férjem nem modell, sőt, a terhességem alatt "szimpátiahízásba" kezdett, csak ő nem adta le.

Nem tudom minek mondogatja, hogy fogyjak még amikor amúgy is olyan nehéz, mert felül olyan vagyok mint egy anorexiás és alul meg még mindig van mit fogni. Ez 3 hónap kemény munkája.

Szeretnék áttérni inkább az alakformálásra és nem a fogyással foglalkozni csak úgy elbizonytalanít.

2012. jún. 2. 14:32
 5/24 anonim ***** válasza:

Nálad vékonyabb ismerőseimnek is összeérnek a combjai azon a helyen. Anatómia.

Párod lehet csak saját maga hibái miatt keres benned is "bántható" pontot, kivetnivalót.

2012. jún. 2. 14:34
 6/24 anonim válasza:
100%

Ha előtte is összeért, akkor ez ellen nincs mit tenned, akkor neked ilyen az alkatod, és így kell téged elfogadni. (És ezt a férjednek is megmondhatod.)

Egyébként az én combom is összeér, pedig elvileg "normális" súlyban vagyok... Van egy húgom, aki meg állítólag "túlságosan vékony", és neki is összeér... Úgyhogy már megfordult néhányszor a fejemben, hogy ez a "nem szabad összeérni a comboknak"-dolog nem olyan józan észt nélkülöző, sablonos "szabály"-e, mint az, hogy "50 kilós nő: normál súlyú, 60 kilós nő: hízásnak idult, 70 kilós nő: totál gáz, rettenetesen elhízott."

2012. jún. 2. 14:36
 7/24 anonim ***** válasza:

Nem gáz.

Semmi baj nincs az alakoddal.

2012. jún. 2. 14:51
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem gáz, a nők többségének összeérnek. Egyedül az a baj vele, hogy a nyári nagy melegben, ha szoknyában jársz és egy picit is izzadsz, az összedörzsölődés kellemetlen következményekkel járhat. A férjed meg nézzen a tükörbe és először saját magát kritizálja és csak utána téged. Köszönje meg, hogy szültél neki egy tündéri gyereket (bár nem láttam, de biztos az, mert nekem minden gyerek tündéri).
2012. jún. 2. 14:52
 9/24 anonim ***** válasza:
Kérhetek hátulról egy képet? Bevallom érdekelne hogy milyen a vádli abból a nézetből. (Nem, nem a feneked miatt kérem, akár ki is satírozhatod, bár azt is szívesen megnézném:D)
2012. jún. 2. 14:53
 10/24 anonim válasza:
Nekem lennél mondva-:))
2012. jún. 2. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!