165 cm-hez milyen súllyal kell rendelkezni, hogy így nézzek ki?
Hát, nézd, ezeken a képeken nem csak vékony, hanem sportos lányok vannak. Ez azt jelenti, hogy hiába fogysz le akármennyire, ha nem mozogsz mellé, ilyen nem leszel (sajnos)...
Emellett ez alkat kérdése is, ugyanis szintén igaz az, hogy nem mindenki lesz ilyen arányos, akármilyen vékonyan sem...
Én 165 cm-höz 47 kiló vagyok, és hasonlóan nézek ki, viszont mégsem vagyok messze sem ilyen csinos. Egyrészt már "öreg" vagyok (mindjárt 27 éves, tudom, nem tűnik öregnek, de sajnos nincs már ilyen bőröm), másrészt meg sajnos nem vagyok ilyen arányos, ha a fejem tetejére állok, akkor sem... Szóval van, aki tud ilyen lenni, van, aki nem. :(
Szerintem csak helyes étkezés és sport kérdése.
Szerinted az újságot olvasó lány hány cm/kg lehet?
Ő nem olyan írtó vékony ám.
Fogalmam sincs, hogy hány cm lehet.
Ha 165 lenne, akkor szerintem olyan 50-52 kiló körül lenne. (Sportos)
A noob-os kepek nekem nem toltenek be.
A ket masik lany nagyon fiatal es egyaltalan nem sportos!
16-19 eves koromban en is igy neztem ki. Vekony voltam es feszes pedig fogalmam sem volt etkezesrol/mozgasrol.
Tovabba ez alkati kerdes is. Lehet, hogy ha te megszakadsz sem fogsz soha ugy kinezni mint ok, lehet hogy mar most is ugy nezel ki, csak az onkeped van eltorzulva.
Amugy meg ne akarj olyan lenni mint mas. Sajat magad legjobbjat nyujtsd es figyelj oda hogy mit/mikor/mennyit eszel.Sportolj rendszeresen, epits izmot. Sokkal szebb egy izmos lab, mint egy vekony palcika, mint pl a legtobb modellnek.
Csinalhatsz ezer fogyokurat, ugyanugy fogsz kinezni mint most, csak kevesebbet mutat majd a merleg. Csinalj kemeny labgyaksikat es 3 het mulva latvanyosan megemelkedik a popsid, a szoknya is mashogy fog allni rajtad es amikor lepsz a combizmod szep feszes lesz... hidd el, ez jobban tettszik a fiuknak, mint egy szivoszal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!