Testzsír százalékot hol lehet méretni, ha nem a bugyuta kalkulátorokkal akarok eredményt tudni?
Figyelt kérdés
Hol lehet, hogyan végzik és mennyibe kerül?2012. máj. 31. 13:02
1/5 anonim válasza:
Fölösleges, ott van a tükör, az alapján el tudod dönteni hogy mi kell a számodra, amúgy meg nincs hiteles, hiába van a több 100 ezer forintos gép konkrétan egy rakás sz*rt sem ér..:) Amúgy lehúzásképp 5000 ért megmérik...de ha küldesz vagy teszel fel egy képet megmondom én hogy mennyi:D
2/5 A kérdező kommentje:
Azt nyilván magam is eltudom dönteni, hogy van-e rajtam felesleg vagy nincs. Azt hittem precízen orvosi vizsgálatok alapján megmondható.
2012. máj. 31. 13:18
3/5 anonim válasza:
gyógyszertárakban van ilyen gép ami 200ft-ossal működik és sok mindent megmér
4/5 A kérdező kommentje:
Budapesten lehet, de én még Debrecenben nem láttam ilyet. Vagy figyelmetlen lennék?
2012. máj. 31. 14:08
5/5 Hanna80 válasza:
én vidéki városban élek, és van olyan gyógyszertár, ahol ezt ingyen elvégzik - érdeklődj utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!