Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 161 cm vagyok és 57 kg. Le...

161 cm vagyok és 57 kg. Le akarok adni 5 kg-ot nyárra, de hogyan csináljam?

Figyelt kérdés

Általában reggelizek, aztán a suliban tízóraizok de semmi csokit nem eszek, hanem ahelyett gyümölcsöt, aztán a menzán ebédelek. Miután hazamegyek már nem nagyon szoktam enni, csak gyümölcsöt, maximum egy kis csirkét.

Hetente többször futok, focizok a suliban, és itthon erősítek.

Ja és 15 éves vagyok, csak eddig alig nőttem és már szinte mindenki magasabb tőlem, de azt mondják,hogy idén nyáron számíthatok növésre, ebben meg nem vagyok biztos..

2012. máj. 30. 14:44
 1/1 anonim ***** válasza:

Annyira bírom, hogy mindig ilyen 10-18 éves korosztály kitesi ezt akérdést de nem nézik vissza.

Amúgy leírom a véleményem és gyanús, hogy másoktól is megkapod. /megpróbálom rövidre fogni/

57kgről nem akarjál lefogyni mert így is olyan vékony vagy. Másrészt 15 évesen az ember még fejlődésbe van /te még 20 éves korodig egy fejlődő szervezet vagy/ ha most fogsz 5 kg ott se leszel magaddal megelégedve tudom /mindig ez szokott lenni/. Akkor is így leszel, hogy még 5 kg. De akkor már az anorexia szélén állsz /ha nem benne/.

Megjgeyzem az anorexiából nagyon nehéz kigyógyulni. /nem egy ismerősöm élte meg/

2012. máj. 30. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!