Fogyni akarok kicsit de mindig nagyon nagy hibába esek, hogyan csináljam? (lent)
meg kell találni az örömöt a kis étkezésben
szóval meg kell tanulni "visszaidőzíteni" az evés élvezetét... nem tudom elmagyarázni,de az agyadban kell átprogramozni az evés örömérzetét
én is így voltam, hogy még utoljára hadd zabáljak mindent be. de aztán csak pár napig ettem kevesebbet, és a gyomrom kisebb lett, és most az az egészséges mennyiségű étel tölt be, nem a kétszerese.
nekem így sikerült 10 kilót fogynom és azóta is tartom
naponta ötször eszem (este is mindig), de a gyomrom kisebb, és így pont elég és tudom élvezni minden étkezésemet, mert nem ácsingózom többre.
este tényleg nem jó telepakolni a gyomrot - ez tapasztalat :))) volt pár forgolódós éjjelem emiatt.
mondjuk, meg lehet találni azokat az ételeket, amelyek egészségesek és finomak, de nem zsír-gyarapítóak. ezeket akár örömmel is fogyaszthatod. :)
nékem ilyen a grillezett csirkemell-filé, a tojásfehérje és a natúr joghurt. ^^ gyümiket nem szeretem, de a tejet igen. ha úgy érzem, zabaroham közeleg, akkor tartok egy tej-napot. másfél liternél több nemigen megy le belőle a torkomon, akárhogy imádom. :)
remélem, segítettem
22.16 neked úgy sikerült lefognyod hogy mindent ettél amit azelőtt csak mindenből kevesebbet?
köszi mindenkinek a válaszát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!