Mennyi kalória volt ez?
Figyelt kérdés
reggel: egy csomag ropi. :(
ebédre: egy tányér paprikás krumpli virslivel.
egy lepcsáng, és kb 8 szem cseresznye.
napi viz bevitel: eddig 1 liter XD
ugye nemso kez mára? töbet maa már nem eszek!
2012. máj. 30. 16:10
1/7 anonim válasza:
XD XD XD tudod mennyire idegesítő az ikszdézés? abszolút nem érzem azt, hogy komolyan kérdezed...
egyébként mi az a lepcsáng?
2/7 A kérdező kommentje:
akkor te miért ikszdézel? :DDDD
lepcsáng vagy lepcsánka vagy tócsni . nem rémlik egyikse?
2012. máj. 30. 16:19
4/7 anonim válasza:
Nem volt annyira sok ez. Még ehetsz nyugodtan vacsira 1 almát vagy valami zöldséget/gyümölcsöt. Jah és a ropi nagyon rossz választás volt. Ha fogyni akarsz segíthetek,én is fejlődő szervezet vagyok,és fogytam 9 kilót 2hónap alatt.Az írásmódodból tekintve te is fejlődő szervezet vagy. Figyi:ha fogyózni akarsz adok tanácsokat. Írj privátot.
5/7 anonim válasza:
ropi: 200-250 kcal
ebéd: virsli kb. 90 kcal, ha 1 db. másik: 350-400 kcal attól függ mennyi.
lepcsáng: ez szerintem sok, mérettől függ. 150-250 kcal
cseresznye: 30 kcal
6/7 anonim válasza:
Nem értem. Az mai kajádon látszik, hogy nem fogyózol, mert ezekben semmi értelmes tápanyag sincs, akkor meg minek számolgatod a kalóriákat? Ha meg mégis fogyóznál, akkor jobb ha tudod, hogy neked tök más fogalmad van az egészről... Hol a fehérje? Hol vannak a vitaminok?
7/7 anonim válasza:
Te nem diétázol, hanem éhezel XD Semmi normálisat nem ettél, ettől egy deka zsír nem fog lemenni rólad, csak izom. Végülis a mérleg kevesebbet fog mutatni, de plöttyedt maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!