Miért ilyen kövérek a fiatalok?
a sport mentes élet sok csokival és éjjel-nappal a gépelött ülök életmód teszi.
16 éves vagyok
Engem sose neveltek egészséges életmódra de szerintem ahhoz képest egészségesen élek, nem eszek csipszet nem iszok kólát nem tömöm magamba a drágábbnál drágább csokikat és cukrozott üdítőket.
Mert anyuci inkább kényelmesen döglik,oda lök a pici fiának lányának egy marék aprót,vegyen rajta valami uzsonnát,amiből édesség,chips,meg üdítőket vesznek.
SZÜLŐK NEMTÖRŐDÉSE CSAKIS AZ OKA!!!Nem a gyerek a hibás,hanem a szülei hogy nem figyelnek oda rá és tömik mint egy disznót a hizlaldába.Durva de így van...
Igyátok még a jó Cola-t....2 literben 250g cukorral...ja...meg egyétek a sok szart a mc'donszarból...kalóriabomba...esszük mert menő ugye?Ezért a logikátlan kérdésért most csak engem pontoznak le.Viszont ezt akkor sem lehet szépen mondani.Plusz kilók folyamatosan,a gyereket ezért kiközösítik,az egész élete egy totál káosz...mit mondjak még?Aki meg lepontoz,vagy ne legyen szülő,vagy ha már az az Isten óvja szegény gyereket ha nem ad igazat a hozzászólásomra
Már hogy a fenébe ne lenne a gyerek hibája is?
Valóban az egész szaros társadalom hibás érte, de a gyerekkel az élen.
"Már hogy a fenébe ne lenne a gyerek hibája is?
Valóban az egész szaros társadalom hibás érte, de a gyerekkel az élen."
Igen igen...de ha ott húzzák a mézes madzagot az orrod előtt,legyen ez egy hasonlat,nem cuppansz rá?Ha valaki megcsinál egy gyereket,azzal foglalkozni kell.Nem hagyni hogy egészségtelen életmódot vigyen,mert azt tartja majd normálisnak,és azt adja tovább a gyerekének is.Szóval igen is a szülő kötelessége foglalkozni a gyerekével,és kordában tartani a dolgokat.EGY GYEREK NEM TUD HELYES DÖNTÉST HOZNI,pláne ha ételről ,édességről van szó,mert nagy a csábítás.A sok kicsi meg összegyűl,és évek múlva köszönhetően az odafigyelő szülőknek,jön az érelmeszesedés,vérnyomás,infarktus..stb...
A kérdező is meg a válaszadók többsége is rosszindulatú. Idejön nyálfröcsögősen bosszankodni, h jaj de dagik a mai fiatalok. Kedves kérdező, az az előnyük meg van veled szemben, hogy "fiatalok"...:D Munkám miatt sok gyerekkel találkozom, nem sok a túlsúlyos, a lányok már 12 évesen hajlamosak napokig nem enni (akkor is, ha nincs rajtuk plusz kiló), hogy hasonlítsanak azokra az ideálokra, akiket kiszemelnek maguknak. Ez a lehető legrosszabb, egy fejlődésben levő szervezettől megvonni a tápanyagokat, vitaminokat! Régebben lehet, hogy nem volt ennyi kövér gyerek, de ennyi anorex hajlamú, szexinek tűnni akaró 12 éves sem.
Az ilyen korlátolt emberek, mint a kérdező és a gázabb válaszadók (nem % alapján gáz, hanem tartalom) pedig kérdeznek ilyen butaságokat, a kamaszlányok pedig magukra veszik és nem esznek napi 100Kcal-nál többet.
Kérdező, te pedig miért jársz fesztiválokra ilyen öregen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!