A fiatalok könnyeben fogynak?
Nem értem a korral való összefüggést :S...
Szerintem nem fogynak könnyebben (fizikailkag) a fiatalok, ez függ testsúlytól, diétától, testalkattól, génektől, valamint a port mennyiségétől, intenzitásától, rendszerességétől, életviteltől.
A diétáknál megadott súly általában irányadó, fogyhatsz többet is, kevesebbet is, nagyjából hasonló elven, mint ahogy az előpb leírtam...
Igen, úgy tűnik, hogy a fiatalabbak könnyebben fogyhatnak, mivel a kor előrehaladtával kicsit megváltozik az anyagcsere, a szervezet jobban ragaszkodik a megszerzett kalóriákhoz. Emellett fontos az is, hogy a testedzést, mint a fogyás legfontosabb alappillérét, a korral egyre alacsonyabb intenzitáson végezhetjük épp az öregedés miatt.
(egy 20 éves emberrel akármikor lehet napi 5km-t futtatani, mígy egy 50-60 éves embernek ez akár lehetetlen is lehet)
Anyám 60 évesen fogyott le 15 kilót 3 hét alatt.
Nem sportolt csak nem evett szinte semmit.
Narancs, paradicsom, alma, citrom, kicsi rizs csirke husival, spenót, sóska. No cukor, no kenyér.
Szóval ezt csinálta, de mondjuk én nem bírnám :S
Nálam igen, 20 évesen jó alakom volt most 30 vagyok és :-( ,igaz szültem 2 gyermeket ez mondjuk nem mentség, de sokkal nehezebb fogynom vagy az elért dolgot megőrizni.
Szerintem ez változó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!