Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek a telt lanyok a...

Szerintetek a telt lanyok a szebbek vagy a sovany lanyok?

Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 21:45
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
59%
Tudom, hogy sokan azt gondolják, de szerintem abromság. Én voltam 160 centimhez 49-50 kiló is és 60 is, és állíthatom, hogy sokkal de sokkal jobban nézek ki 60 kilósan. 49 kilósan kis nyeszlett voltam, se cicim, se fenekem, se semmim. De 60 kilósan, szép cici, kerek fenék, szép combok, de vékony derék.
2012. máj. 27. 08:22
 22/33 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem meg a vékonyak sokkal szebbek, és igenis inkább egy tök vékony csajt néznek meg a pasik is mint egy telt-et bár kinek mi a telt.

Én rosszul vagyok saját magamtól pl, mert én telt típus is vagyok ráadásul, 178 cm 66-67 kiló sportolok diétázok mostmár több mint fél éve (tudom ez nem a világ) de a vágyottan VÉKONY szerintem sose leszek.

Pedig az a szebb és kész.

Nem utolsósorban egészségesebb is.

A vékonyságba nem szoktak belehalni:)) (nem az anorexiára gondolok)

2012. máj. 27. 11:29
 23/33 anonim ***** válasza:
33%
hm, kedves utolsó, ugyanezek a méreteim, rám mégis azt mondják h vékony vagyok... (jó, nem keira knightley vékony de nem is telt. -.-) és attól még h valaki telt, még lehet egészséges.
2012. máj. 27. 13:54
 24/33 anonim ***** válasza:
22 vagyok, bocs az offért, gondolom a formákon és csontozaton is múlik, nekem pl. széles a vállam (gyerekkoromban és később is sokat úsztam), emiatt mindig nagydarabnak fogok tűnni. (ja és a magasság miatt is mindig nagyobb darabnak néznek/tűnök mint a 165 centis barátnőim 60-65 kilóval.) Evvan:)
2012. máj. 27. 14:02
 25/33 anonim ***** válasza:
Mindegy hogy telt vagy sovány,a lényeg hogy szép legyen az arca,igényes a külseje és jó a kisugárzása. Én az alkatomból kifolyólag izmos-vékony vagyok mivel husibban aránytalan lennék és elégedett vagyok magammal,de az is megfelelne ha arányos (nagy mell,keskeny derék,széles csípő,formás láb) telt lennék :)
2012. máj. 27. 15:02
 26/33 anonim ***** válasza:

Húú ezt a kommentháborút...:D Nőként mondom,hogy mindkét kategóriában vannak szépek,ez nyílvánvaló...nem ettől függ,ki mennyire vonzó,sok sok dolog döntő.

Amit csak magamból tudok nyilatkozni az az, hogy én 167 cm-hez 62-63 kg vagyok,és úgy tudom "viselni" a külsőmet,hogy soha egy rossz szót nem kaptam...sőt,nagyon sokan elismerik a kinézetem.

19/L

2012. máj. 27. 20:51
 27/33 anonim ***** válasza:
49%

Az, hogy egy lány vékony, az általában azt jelenti, hogy szép is. A hájasok meg csúnyák. Tehát a vékonyság a szépséggel együtt jár.

2012. nov. 14. 22:49
 28/33 anonim ***** válasza:
40%

Ja, baromi szép pl Nicole Richie vagy Paris Hilton... vagy Lindsay Lohan...

Kim Kardashian, J.Lo, Beyoncé nem kifejezetten vékony (Kathy Ferreiro sem), mégis magasan szebbek/jobbak, mint a fentiek...

2012. nov. 14. 23:04
 29/33 anonim ***** válasza:
74%
Hát pedig az általad felsorolt első 3 nő sokkal szebb, mint amiket te szépnek neveztél.
2012. nov. 15. 16:24
 30/33 anonim ***** válasza:
50%

Neked. Nekem meg nem.

Következtetés: A szubjektív véleményed nem egy tény, amit ki lehet jelenteni.

(Az enyém sem... Na de nem is akarom másokra ráerőszakolni...)

2012. nov. 15. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!