Szerintetek a telt lanyok a szebbek vagy a sovany lanyok?
Figyelt kérdés
2012. máj. 26. 21:45
1/33 anonim válasza:
A telt lányok nekem jobban bejönnek, persze nem a nagyon-nagyon teltek. :) A soványokon némelyiken nincs mit fogni..
2/33 anonim válasza:
Ezt nem lehet általánosítani, mert sokat hozzá ad egy arc és egy kisugárzás. Volt már olyan, hogy nem bírtam ellenállni egy telt csajnak, annyira szexuál volt a lénye.
3/33 anonim válasza:
Soványként azt kell hogy mondjam, a telt lányok szerintem szebbek :)
4/33 anonim válasza:
ez nem ettől függ.. ha valakinek alapból jó alakja van , akkor pár kiló felesleggel is jól néz ki.. ha pedig nem akkor soványan sem szép..
5/33 anonim válasza:
szerintem a vékony lányok nem olyan szépek, jobb ha van rajt valami fogni való, van egy kis nőies alakja :)
6/33 anonim válasza:
Vékony lányok szebbek, csinosabbak. Ez h.lyeség, h nincs mit fogni rajta... mit akarnék fogdosni, a háját? ELég gusztustalan lenne
7/33 anonim válasza:
Talán nem a csontjaikat akarják ölelgetni :D
9/33 anonim válasza:
22:46 De egy vékony lánynak nem csak csontja van, kicsit olvasgasd még azokat a biológia könyveket vagy wikipédiát. Attól, h nem folyik róla a zsír, még van rajta mit fogni, max. nem tudsz mindenhol pinát hajtogatni, de legalább az igazit megtalálod, mert nem folyt rá semmi
10/33 anonim válasza:
Biztos egy max 17 éves tinédzser lehetsz, aki azt hiszi csak az a jó, ha valaki vékony. Ha már van rajta akár 1 plusz kiló, akkor ássa el magát. gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!