Szülés után ti hogyan fogytatok le? Mennyi időbe telt?
Szia!
Én 93 kg-mal mentem szülni, mikor hazajöttem 89 kg voltam. 1 hónap alatt lejött egy csomó víz, 8 kg. 74 kg-mal indultam neki a terhességnek, tehát 7 kg maradt rajtam. Most 9 hónapos a lányom és 74kg vagyok. Nagyokat sétálunk, napi 1 órát. Dombon fel, dombon le. Számolom a kalóriákat és ha este maradt még energiám, akkor taposógépezek. Mikor mennyi sikerül, de általában 45-60 percet szoktam. Volt már 10 perc is, de az is valami. A lényeg, h mozogjak. Most ott tarok, h a 70kg-ot tűztem ki célomul és ha az is sikerül, akkor 65ig szeretnék lefogyni.
Hiába vagyok súlyra ugyanannyi, de a csípőm sokkal szélesebb lett, amivel nagyon nem vagyok megelégedve. Meg amúgy sem tetszem magamnak, de erőt ad, h ennyit sikerült elérnem.
Kérdező! Neked mennyi idős a picid és hány kilót szeretnél lefogyni? Mit teszel érte, h visszanyerd az alakodat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!