Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogytatok le? Mennyi...

Hogyan fogytatok le? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
2012. máj. 2. 17:27
 1/5 anonim ***** válasza:
Kalóriaszámolással és szobabiciklivel. Egy hónap alatt öt kilót, még ötöt szeretnék.
2012. máj. 2. 17:29
 2/5 A kérdező kommentje:
én is 5 kg-ot szeretnék mennyit bicajozol?
2012. máj. 2. 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Egészséges életmódra váltottam több, mint 1 hónapja.

Naponta 5x eszek kevesebbet, és napi 2-2,5 l vizet iszok + reggelnte egy bögre zöldteát.

Reggeli: tk. kenyérből vagy rozsos zsömléből szendvics sonkával és zöldségekkel; vagy zabpehelyből zabkása fahéjjal / gyömbérrel / pici mézzel / kókusszal / gyümölccsel stb.

Tízórai: könnyed kaja, pl. házi zabos keksz, korpás keksz, gyümölcs, zöldség, pufi búza, ha hosszú napom van és később tudok ebédelni, akkor egy rozsos-magvas zsömléből szendvics sonkával és zöldséggel.

Ebéd: mindig főtt ételt, levest eszek nyugodtan. Köretként próbálok zöldköretet, salátát, rizst enni, és igyekszek nem zsíros húst enni (ha zsírosabb hús van, leszedem a húst és csak azt eszem meg). Tésztás ételeket ritkán eszek, akkor is csak keveset és inkább több levest. A krumplit és főzeléket is csak mértékkel fogyasztom.

Uzsonna: szintén valami könnyed kaja pl. natúr joghurt, kefir, gyümölcs, zöldség, magvak stb.

Vacsora: szénhidrát és gyümölcs elfelejtve, helyette zöldség és fehérje pl. tojás, túró, hús stb.

Hetente 3-4x 40-50 perc kocogás + amikor időm és kedvem van tornázok 30-35 percet.

Az egy hónap alatt ugyan a mérleg csak -1 kg-t mutat, sokkal jobb a közérzetem, fittebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok és centikben látszik a változás! Egyébként én is 5-6 kg-t szeretnék fogyni, bár ha centikben látszik a változás és jó az alakom, nem igazán érdekel, hogy mennyit mutat alattam a mérleg. Hiszen a kinézet fontosabb, mint a kg. :)

17/L

2012. máj. 2. 17:35
 4/5 A kérdező kommentje:
én is így vagyok vele. :)) remélem sikerül leadnod neked is :)
2012. máj. 2. 17:38
 5/5 anonim ***** válasza:
paleo étrenddel, másfél hónap alatt -10kg, aztán következő 4 hónapban még -10kg.
2012. máj. 3. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!