Miért gondolják a nők, hogy ha lefogynak, az azt jelenti hogy szebbek is lesznek automatikusan?
Komolyan kérdezem, kíváncsiságból. Szerintem a szépség és a testsúly két teljesen különálló fogalom, ahogy a hajszín, vagy épp a zenei stílus is. Ismerek olyan nőt, akin max 5 kiló felesleg lehet, de ló feje van, és ocsmány fogai - ennek ellenére meg van róla győződve, hogy abból az 5 kilóból lead 3-at, és akkor majd rohannak utána a pasik.
Ha valaki szép, szerintem gömbölydeden is szép... Valamiért mégis rengetegen bedőlnek ennek a marhaságnak, hogy szép = vékony. Mi lehet az oka?
Ad egy, a nők jelentős része nem a pasik kedvéért fog diétába, hanem mert nem érzik jól magukat a bőrükben.
Ad kettő, ha valakit rusnya fejszerkezettel vert meg a sors, attól még nem kell hájasnak is lennie mellé "nekem má' mindegy" alapon. Becsülendő, ha a legjobbat akarja kihozni magából a lehetőségeihez mérten.
Ad három, ha már rusnyaság: a szépség szubjektív fogalom, ha nem valami tényleg extrém rútságról, torzságról, aszimetriáról beszélünk, akkor az a szerinted csúnya csaj lehet, hogy más szemében szép.
Én egyetértek a kérdezővel, de sajnos igaza van annak is, aki azt írja, hogy egy vékonyabb, de csúnyább arcú nő után hamarabb megfordulnak a férfiak...
Ki tudja miért, de így van...
Mert ez így igaz. Amikor kövér voltam, az arcom is gömbölyded volt, és elhiheted hogy nem állt valami jól. Sőt..
És nincsen lófejem meg semmi ilyesmi, még is jobban megnéznek az utcán mostmár.:)
L
Ja, és nem mindegy, hogy a "gömbölydedség" alatt mit is értünk. Ámerikában már vannak tonna-donna modellek és XXL szépségversenyeken induló nők is, van rajongótáboruk, önbizalmuk, karizmatikus fellépésük és általában tényleg szép az arcuk, sokuk baromi jól mutat.
DE ugyanúgy nem egészséges a testtömegük, tehát a megjelenésük se, ahogy a csonti modelleknek sem, akiknek xilofonozni lehetne a bordáikon. Csini pofi ide vagy oda, a morbid obezitás súlyos hátrány és rizikó.
Mert tényleg szebbek lesznek.
Az alaknak egyértelműen jót tesz, de az arcnak is.
Egy dundi arc elveszti a karakterét, nem látszódnak annyira az egyedi vonások, csak a felpuffadt orca, toka.
Nem látszódik az áll vonala, a járomcsont, ami a szépségét kiemeli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!