Ezek komolyan gondolják, vagy csak megerősítést várnak?
Egyre többen kérdezik, hogy "ilyen testtel ki merjek menni strandra?", és én ilyenkor vmi tényleg durva esztétikai hibákat képzelek el, aztán megjelenik egy tizenéves (legyen max 20) test, amin van kb 3 kg felesleg.
Most komolyan ilyen dilemmát okoz nekik, hogy menjenek-e így strandra, vagy csak azt várják, hogy mondják nekik "Hülye vagy?" "Tök jól nézel ki", stb...
(Meg a vastag combok állandóan, napi 5-en megkérdezik, abból 3-nak szinte kifejezetten vékony, 1-nek normális, esetleg az ötödiknek nem fúj át közte a szél... Akkor akinek tényleg vastag, arra mit mondanak?)
Megerősítést várnak.
Uncsi már ez az 50 kilós "Ugye, milyen dagadt vagyok!" szöveg.
Szerintem is.
Főleg, ha valakin tényleg van felesleg (márpedig fogyókúra részlegen nyílván előfordul)...
Meg "170/56, de 50 alá szeretnék lemenni, mert nagyon hájas vagyok", más meg 10 cm-rel alacsonyabban összetenné a kezét az 56 kilóval. (Tudom, hogy nem a súly a lényeg, csak 1 példa volt.)
komolyan gondolják..
én pl 168/58 vagyok és most erre azt írnád hogy nem olyan nagyon sok..és igen nem sok ahhoz képest hogy van aki 168/100 de van aki 168/50
imádok strandra menni mégsem megyek..ezért! mondjuk nem teszek fel ilyen kérdést de nem merek így kimenni strandra
Én egyszer megkérdeztem a Google-tól, hogy hol van Chuck Norris....
Azóta rettegek.
bix!
nem önértékelési zavar.
tudom hogy sokaknál jobb testem van de én szeretnék tetszeni magamnak,a fiúknak sőt a lányoknak is.(hetero vagyok)
és vannak a kimondottan jó testű lányok,mellettük irtózatosan szégyelném magam
Egy részük csak megerősítést vár, gondolom.
Egy másik részük lehet, hogy valóban tanácstalan. Aki a média, a popkultúra, a szétphotoshopolt anorex divatvilág vagy a filmek művilága alapján próbálja belőni, hogy milyen is a szép alak, az tényleg bajban érezheti magát.
Mondjuk talán nem ezzel a beépített szűrővel kellene körbenézni a nagyvilágban, az a sok sörhas+piszkafaláb fazon, pókhasú asszonyság, szélesvásznú lányka és csöcsös fiúcska is ott vannak, csak ezek a strandüdvöskék mintha észre sem vennék őket, minimum fitness-edzőnek vagy rosszabb esetben modellnek akarnak kinézni. Sajnos a média-hatást nehéz kizárni, pláne tizenévesen, ahol még húzzák is ezzel egymást a csajok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!