Ezek komolyan gondolják, vagy csak megerősítést várnak?
Egyre többen kérdezik, hogy "ilyen testtel ki merjek menni strandra?", és én ilyenkor vmi tényleg durva esztétikai hibákat képzelek el, aztán megjelenik egy tizenéves (legyen max 20) test, amin van kb 3 kg felesleg.
Most komolyan ilyen dilemmát okoz nekik, hogy menjenek-e így strandra, vagy csak azt várják, hogy mondják nekik "Hülye vagy?" "Tök jól nézel ki", stb...
(Meg a vastag combok állandóan, napi 5-en megkérdezik, abból 3-nak szinte kifejezetten vékony, 1-nek normális, esetleg az ötödiknek nem fúj át közte a szél... Akkor akinek tényleg vastag, arra mit mondanak?)
168/58-al hájas? na ez már az agybaj kategória.
és 161/58 vagyok, és magamat nézve el bírom képzelni milyen gusztustalanul hájaas lehetsz plusz 7 centivel...
hülye vagy, már bocs
olyan vagyok kb mint a before (mondjuk a mellem kicsit nagyobb ,a karom és a combom sokkal vékonyabb)
ha megnézed a másik képet,akkor igen hájas vagyok így is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!