Most tényleg nem tudom mit gondoljak. Akkor hogy van ez a zöld teával kapcsolatban?
Rengeteg helyről hallom, hogy zsírt éget, elősegíti a fogyást, de ha ezeket nem is, ha nem cukorral iszom, akkor semmiképp nem hizlal. Most nézem az Update kódokat:
Italok zöld tea 3
Akkor most hogy van ez??
köszi:)
Én egy hete minden nap iszok fél liter zöld teát, vagy ízesítés nélkül vagy pár csepp frissen facsart citromlével. Nagyon finom, nagyon megszerettem és sokkal jobb a közérzetem.
Nagyon sok mindenre jó, többek között:
- méregtelenít,
- serkenti az anyagcserét,
- csökkenti a rákos, daganatos betegségek kialakulásának lehetőségét,
- antioxidáns hatású, azaz segít lebontani a pusztító szabad gyököket,
- csökkenti a koleszterinszintet, ezáltal a szívbetegségek kialakulásának lehetőségét,
- ellazítja a vérereket, ami csökkentheti a magas vérnyomást,
- erősíti az immunrendszert, ezáltal véd a fertőzések ellen,
- fluoridtartalma óv a fogszuvasodástól (amennyiben cukor nélkül isszuk!),
- koffein tartalma élénkítő hatású, serkenti a szellemi teljesítőképességet.
Tehát ha cukor nélkül isszuk nagyon hasznos és nem ettől fogunk elhízni. Szóval nyugodtan lehet inni, de ne hidd el, hogy a zöld teától fogsz fogyni, az csak egy kis plussz segítség, de diéta és mozgás nélkül a zöld tea önmagában nem sokat ér:)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!