Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért gondolják sokan, hogy a...

Miért gondolják sokan, hogy a kőtől jó a leves?

Figyelt kérdés

Nos a kérdés igen költői... de a lényeg:

Olvasom itt rengeteget, hogy "nekem használt a follpack, hoodia, ilyen bogyó, olyan bogyó, zöld tea, kék tea, fogyasztó öv, de mellette PERSZE DIÉTÁZTAM IS!"

Basszus... tényleg ennyire nem egyértelmű, hogy mi az ami használ????? :)))

Tanácsom, hogy ugyanezek az emberek ne szedjenek/használjanak semmilyen csodaszert, csak hordjanak piros sapkát! És ugyanúgy le fognak fogyni! Nyilván a sapkától...

2011. máj. 5. 21:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
81%

Miért gondolják sokan, hogy ilyen jellegű kérdéseket minden nap fel kell tenni?????

Könyörgöm fogadjuk már el, hogy mindeki maga eldönti, hogy mit akar. Ne legyen már itt mindenki világmegváltó. Keress egy fórumot, ott beszéld ki magad...., és kész.

Ide jöjjenek az értelmes kérdések!

2011. máj. 5. 21:19
 2/14 A kérdező kommentje:
21.19 szerintem te igazán szorgalmas vagy :) Minek válaszolsz? Van percenként 100 új kérdés, miért nem írsz valami másra? :D Te akarod megváltani a világot ahogy elnézem... legalábbis nagyon rendezkedsz :)
2011. máj. 5. 21:24
 3/14 anonim ***** válasza:
52%
szerintem te rendezkedsz..mi? féltékeny vagy a fogyásukra?
2011. máj. 5. 21:27
 4/14 A kérdező kommentje:
21.27 igen végtelenül. Azt hiszem erre mondják, hogy mindenki magából indul ki :)
2011. máj. 5. 21:33
 5/14 anonim ***** válasza:
36%
A kérdező egy adag SZÁNALOM! Ez nem kérdés, ezzel csak provokálni akar....moderátornak jelentve!
2011. máj. 5. 21:42
 6/14 A kérdező kommentje:

Utolsó te vagy itt az erkölcs rendőrség? Nem sikerül értelmezni a kérdést? Túl magasröptű? Hol itt a provokáció? LOL

Feltettem egy kérdést, hogy ha emberek diétáznak és mellette szednek ezt-azt, akkor miért hiszik azt, hogy az ettől-attól fogytak, és nem a diétától?! Ez a kérdés... ki a tököm van itt provokálva???

2011. máj. 5. 21:49
 7/14 anonim ***** válasza:
52%

Nem vagyok otthonos a topikban, de a legjobb kérdés, amit fel lehet tenni.

Sok ezer olykor egymásnak is ellentmondó diéta létezik. Nincs ember, aki egymaga megmondja melyik elem volt a kritikus, amitől tényleg sikerült lefogyni.

A kérdés lehet provokatív. Csak nem mindegy, hogy haragra provokál, vagy gondolkodásra.

2011. máj. 5. 21:55
 8/14 anonim válasza:

Ilyeneken vitatkozni... áhh! Jó sok ráérő időtök lehet...

véletlenül neke is van, úgyhogy válaszolok: :-)

Kérdező, kívánom, hogy sose legyen nagyobb bajod, sose foglalkoztassanak komolyabb problémák ennél! De tényleg: ilyeneken agyalni, hogy mások mennyire hülyék? Ilyenek az emberek és kész! Nem fogod tudni megváltoztatni őket, akármennyire is dühít a szűklátókörűségük.

Én már megtanultam, hogy az emberi hülyeség határtalan, neked még be kell látnod és meg kell tanulnod elfogadni ezt. Hidd el, nyugisabb életed lesz, ha beletörődsz.

Minek túráztatod magadat ilyeneken? Nem ér annyit, mint amennyi energiát belefeccölsz, hogy gondolkozz rajtuk...

2011. máj. 5. 22:05
 9/14 A kérdező kommentje:
22.05 köszi :) De azért megnyugtatlak, nem húzom magam, nem is vagyok ideges. :) Csak érdekes számomra, hogy mi lehet a dolog pszichológiája.
2011. máj. 5. 22:10
 10/14 anonim ***** válasza:

egyetértek vele kérdező...

de szerintam hogyha van egy bogyó amire rá van írva hogy szedj be mellette diétázz, sportolj és egy hónap altt egy ruhaméret... ezért az emberek beszedig és tényleg elhiszik és járnak sportolni nem esznek édességet és persze nem a bogyótól de lefogynak... az a baj hogy akkor aza bogyo mégis mit okoztt a szervezetbe?!?... biztos nem tul sok jót

2011. máj. 5. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!