Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért gondolják a nők, hogy...

Miért gondolják a nők, hogy ha lefogynak, az azt jelenti hogy szebbek is lesznek automatikusan?

Figyelt kérdés

Komolyan kérdezem, kíváncsiságból. Szerintem a szépség és a testsúly két teljesen különálló fogalom, ahogy a hajszín, vagy épp a zenei stílus is. Ismerek olyan nőt, akin max 5 kiló felesleg lehet, de ló feje van, és ocsmány fogai - ennek ellenére meg van róla győződve, hogy abból az 5 kilóból lead 3-at, és akkor majd rohannak utána a pasik.

Ha valaki szép, szerintem gömbölydeden is szép... Valamiért mégis rengetegen bedőlnek ennek a marhaságnak, hogy szép = vékony. Mi lehet az oka?

2011. jún. 20. 15:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon igaz, amit már többen is írtak, hogy a férfiaknak sokkal többet számít a sportos, vékony test, mint az arc szépsége.
2011. jún. 20. 15:43
 12/18 anonim ***** válasza:
57%
Azért, mert lesz végre ÖNBIZALMUK, és így jobban el tudják fogadni önmagukat, mégha akkor sem csodálatosak. Pont az önbizalom tesz széppé egy nőt.
2011. jún. 20. 15:57
 13/18 anonim ***** válasza:
77%
azért mert nem szép az arca valakinek ha lefogy esztétikusabban állnak rajta mondjuk a szebb ruhák és sminkkel el lehet érni amit természetanyánk nem adott meg nekünk viszont nincs az a hasleszoritós bugyi ami jó alakúvá változtatna egy viziló méretű nőt, egyébként meg kutyapózba nem látják a pasik a fejüket ...
2011. jún. 20. 16:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Egy jó alakú nem szép arcú nő sokkal szebb, mint egy duci és szép arcú.

Kezdjük: hiába szép arcú egy nő ha mindenhol háj csüng ki, vastag combok, hájas derék, hájas karok és pufók pofi és tokás áll.

2011. jún. 20. 18:02
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

ha szebbek nem is de vonzóbbak lehetnek. pl egy kövér nőből ha sovány vagy normál lesz máris fel tud venni olyan ruhákat amiket azelőtt nem , vagy nagyon rosszul álltak neki. aki sportol is annak a teste szebb lesz mint egy hájas zsíros test.

rajtam 15 kiló felesleg volt. lefogytam , most már bármit felvehetek, magabiztosabb vagyok és sokkal de sokkal több pasi akar tőlem valamit, illetve ha csak simán farmer+ polóban megyek az utcán akkor is megnéznek.

2011. jún. 20. 19:02
 16/18 anonim ***** válasza:
28%

De a kérdező nem a kövérekről beszélt, hanem akiken (szerintük) van egy-két, esztétikailag fölösleges kiló! Ez mit sem változtat a fejükön, de valamiért azt hiszik, hogy ha leadják, attól szebbek is lesznek... pedig nem.

Csomó ilyen aerobik-bébi futkos az utcán, elég ronda fejjel, beesett arccal, általában sárgára szolizva, és a kutya nem nézi meg őket... max a seggüket.

Érdekes, ha viszont jön egy természetes, szép arcú lány, és a teste a kb normális kategóriába esik, bizonyos határok közé, akkor rengeteg elismerő pillantást kap - többek között tőlem is:)

szerintem aki rondának született, az csak önmagát csapja be ezzel...

24/F

2011. jún. 20. 20:19
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az legjobb hogy probálja mindenki saját magábol a legjobbat kihozni, és ez a lényeg :)
2011. jún. 20. 20:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Még az is eszembe jutott, most, hogy visszanézegettem a válaszaimat, hogy egy vékony nőnek, főleg ha rendszeresen sportol egész más a mozgása, mint egy nagydarab, laza, plöttyedtnek.

És rengeteget számít, nagyon sokat dob mindenkin, férfin, nőn egyaránt a szép, harmonikus mozgás.

Ilyennel pedig csak a vékonyak rendelkezhetnek, ez az alap hozzá.

2011. júl. 6. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!