Miért gondolják a nők, hogy ha lefogynak, az azt jelenti hogy szebbek is lesznek automatikusan?
Komolyan kérdezem, kíváncsiságból. Szerintem a szépség és a testsúly két teljesen különálló fogalom, ahogy a hajszín, vagy épp a zenei stílus is. Ismerek olyan nőt, akin max 5 kiló felesleg lehet, de ló feje van, és ocsmány fogai - ennek ellenére meg van róla győződve, hogy abból az 5 kilóból lead 3-at, és akkor majd rohannak utána a pasik.
Ha valaki szép, szerintem gömbölydeden is szép... Valamiért mégis rengetegen bedőlnek ennek a marhaságnak, hogy szép = vékony. Mi lehet az oka?
Egy jó alakú nem szép arcú nő sokkal szebb, mint egy duci és szép arcú.
Kezdjük: hiába szép arcú egy nő ha mindenhol háj csüng ki, vastag combok, hájas derék, hájas karok és pufók pofi és tokás áll.
ha szebbek nem is de vonzóbbak lehetnek. pl egy kövér nőből ha sovány vagy normál lesz máris fel tud venni olyan ruhákat amiket azelőtt nem , vagy nagyon rosszul álltak neki. aki sportol is annak a teste szebb lesz mint egy hájas zsíros test.
rajtam 15 kiló felesleg volt. lefogytam , most már bármit felvehetek, magabiztosabb vagyok és sokkal de sokkal több pasi akar tőlem valamit, illetve ha csak simán farmer+ polóban megyek az utcán akkor is megnéznek.
De a kérdező nem a kövérekről beszélt, hanem akiken (szerintük) van egy-két, esztétikailag fölösleges kiló! Ez mit sem változtat a fejükön, de valamiért azt hiszik, hogy ha leadják, attól szebbek is lesznek... pedig nem.
Csomó ilyen aerobik-bébi futkos az utcán, elég ronda fejjel, beesett arccal, általában sárgára szolizva, és a kutya nem nézi meg őket... max a seggüket.
Érdekes, ha viszont jön egy természetes, szép arcú lány, és a teste a kb normális kategóriába esik, bizonyos határok közé, akkor rengeteg elismerő pillantást kap - többek között tőlem is:)
szerintem aki rondának született, az csak önmagát csapja be ezzel...
24/F
Még az is eszembe jutott, most, hogy visszanézegettem a válaszaimat, hogy egy vékony nőnek, főleg ha rendszeresen sportol egész más a mozgása, mint egy nagydarab, laza, plöttyedtnek.
És rengeteget számít, nagyon sokat dob mindenkin, férfin, nőn egyaránt a szép, harmonikus mozgás.
Ilyennel pedig csak a vékonyak rendelkezhetnek, ez az alap hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!