Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mától fogyókúrázok. Aki...

Mától fogyókúrázok. Aki szintén elkezdi, vagy már jócskán benne van, hogy vagytok? Mit, hogyan csináltok?

Figyelt kérdés

Ma eldöntöttem, hogy változtatok az életmódomon. A vizsgaidőszak kellős közepén kicsit nehéz lesz, de már nem jön rám egy ruhám sem. 8 kg felesleg van rajtam, amit egy depressziós időszak alatt szedtem össze és most itt az idő hogy megváljak tőle.

mit gondoltok, mennyi idő ennyi túlsúlytól megszabadulni?

ti mivel próbálkoztatok? mi vált be és mi nem?

2012. máj. 25. 07:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én 3 hete kezdtem el úgy igazán, előtte mindig csak így majd holnap, majd holnap. De annyira szeretném, ha újra rám jönnének a ruháim, hogy úgy döntöttem nincs tovább halogatás! :) Mindennap tornázom 1 órát, van ilyen gépünk és azon. Most már annyira jól esik, hogy alig várom, hogy kezdjem. Általában este van rá időm. Meg igyekszem kevesebbet enni, és kicsit jobban odafigyelek mit eszem. Amúgy már észleltem változást, a karom izmosabb, és a hasam is sokkal laposabb lett. Hajrá! Szerintem mozgással és megfelelő étkezéssel kb. 2 hónap alatt le tudod adni.
2012. máj. 25. 09:27
 2/2 A kérdező kommentje:

Gratulálok az eredményedhez. Te miket eszel? Én is halogattam eddig, hogy majd majd. De most betelt a pohár azzal, hogy ma nem volt egy tavaszi-nyári ruhám sem amit felvehetnék és hosszú nadrágban kellett útnak indulnom.(szerencsére van egy kis jó is ebben a nagy szélben, mert nem volt annyira melegem).

Ezért ma befejeztem, normálisan kezdek enni. A mozgás is nagyon hiányzik az életemből.

Alig várom hogy nekem is érezhető eredménye legyen.

További sok sikert és kitartást.

2012. máj. 25. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!