Miket csináltok zabpehelyből? Vagy hogy eszitek? Így magában semmi íze.
Annyit olvastam itt, hogy zabpehlyet kell enni, hogy mondom egye fene, veszek én is. Azt hittem olyasmi, mint a kukorica pehely:( De sajnos nem. Ezt ti így eszitek magában? Vagy hogy?
A tejet utálom, szóval azzal se tudom enni(minden tejterméket szeretek, csak a sima tejet nem). Akkor?
zabpehely+túró+méz+ banánszeletek(vagy egyéb gyümolcs de banánnal a legjobb sztem)--> nagyon finom próbáld ki! én ezt szoktam reggelizni
olyat is hallottam hogy valaki palacsintat sut belole... de azt sajnos nem tudom hogy kell
Kolláth reggeli, zabkása édesen, sósan.
Kókuszgolyóba darált keksz helyett.
Angyalkorong, knackebrot.
Zöldségfasírt.
Panírban is, kenyér, pogácsa tésztában is finom.
Az egyik nagy kedvencem, pedig én sem rég találtam rá.:)
Küldök recepteket, ha kell.:)
Az elnevezése pedig valóban becsapós. Nem pelyhesítési eljárással készül, hanem "összezúzzák" lapítják a zabszemeket.
Frissen, házilag "pelyhesítve" a legfinomabb.:)
És azt hogy kell csinálni?
És igen, jöhetnek receptek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!