Kezdte még valaki jan 1-én a diétát? Mit csináltok és mennyit sikerült leadni eddig?
Január 3-án kezdtem, de lényegében ugyanaz. Teljesen megreformáltam az étkezésem, igyekszem minél egészségesebben enni. A mennyiséggel sose volt gond, mert keveset eszem. Csak épp szerettem nasizni - ez volt az egyik fő gondom. Ezt is beszüntettem. És emelett napi 60-90 percet mozgok. Mikor mennyit. Szoba biciklizek, és Rubint Réka dvd-re tornázom, tudom, hogy ez utóbbi nem a legjobb, de én szeretem, és szerintem fontos az is, hogy élvezzük amit csinálunk. Amint jó idő lesz futni is kimegyek majd, ősszel is kijártam futni, és nagyon élveztem. Nem sokat fogytam, 3-4 kg-t, bár azt is tudom, hogy a mérleget el kéne felejteni és inkább a centiket kéne mérni. És amint megtalálom a szabócentit, meg is fogom tenni :D De valójában tudom, hogy ez a 3-4 kg ennyi idő alatt teljesen ideális. Még úgy 10 van hátra. De nem az a célom, hogy leadjam a kilókat és aztán minden visszatérjen a régi kerékvágásba, ezt nem lehet másként csak életmód váltással :) És elég elszántnak érzem magam! Kitartás neked is!
Selena 23
1-jén kezdtem, -4 kg. Tudom, hogy ha azt nézzük, hogy a heti 1 kg fogyás az egészséges, akkor jó vagyok, de bosszantó, hogy az elmúlt 10 napban egy kilót se fogytam (tíznaponta mérek).
60-ról indultam, most 56 kg vagyok.
Szálkásító diéta+futás, ez utóbbit mostanában kicsit hanyagoltam, szerintem ezért is stagnálok. Többet nem lesz ilyen.
És veled mi a helyzet, kérdező? :)
Beus, mindent.
Ez a "nem vacsorázok de előtte telezabálom magam hogy kibírjam", ez minden csak nem fogyást eredményező étkezés.
Számold a kalóriákat inkább, a napi mennyiséget oszd el 5 felé, így minden étkezést megtarthatsz (mert nem attól hízol, hogy vacsorázol), mégis menni fognak lefele a kilók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!