Ti mit csináltok a tojás sárgájával?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 5. 15:58
1/10 anonim válasza:
Én lefagyasztom, és mikor Anya süt sütit, felhasználja hozzá.
2/10 anonim válasza:
Megeszem, abban van a sok értékes vitamin, nem a fehérjében.
4/10 anonim válasza:
Megeszem. Fogyózok, de azért annyira még nem vagyok kettyent, hogy ne merjem megenni még a tojássárgáját se!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi nektek!! :)
2012. ápr. 5. 17:43
6/10 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem,ha valakinek nem lenne tiszta,mert sokan írják,hogy ők csak a fehérjét eszik meg,mert abban sokkal kevesebb a kalória. Én is megeszem a sárgáját,csak kíváncsi voltam. :)
2012. ápr. 5. 17:45
7/10 anonim válasza:
Nagyon jó sampon helyett a vizes hajba masszírozva, majd leöblítve! Vagy akár arc és kézpakolást is készíthetsz belőle. Ha van cica-kutya, a kajájukba belekeverheted.
8/10 anonim válasza:
Egyébként én is megeszem, csak hátha segít vkinek nem kidobni.:)
9/10 anonim válasza:
ilyen tojásárak mellett hülye aki kidobja!
10/10 anonim válasza:
Megeszem általában . Ha pedig mégsem engedem meg magamnak akkor tesóm, vagy valaki a családból megeszi :) . Eszem ágában sincs kidobni , nem pazarlunk .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!