Eskuvo 2 honap mulva es szeretnek gyorsan -20 kilot ledobni segitseg hogyan csinaljam?
zsírleszívással esetleg, de szerintem 20-at azzal sem, mellesleg drága, és a bőröd is fel kellene varratni utána, ami nem jönne rendbe 2 hónap alatt
úgyhogy ha eddig nem zavart a fölös 20 kilód, akkor ne most pattogj...
Kicsit előbb is eszedbe juthatott volna. 2 hónap alatt nem lehet 20 kilót fogyni, hacsak nem súlyos beteg vagy. Koplalni elkezdhetsz, de 1-2 hét múlva rosszul lennél,stb...Kórházba nem túl jó esküvőt tartani.
szerintem ez alatt az idő alatt próbálj meg sokat mozogni, hogy feszesebb legyen a tested, és táplálkozzál ésszerűen.Heti 0.5-1 kiló ami egészséges. ne tedd tönkre magad. A párodnak nyilván így is tetszel, és te is sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, ha szép lassan fogysz. Szerintem te se szeretnéd, hogy a saját esküvődön szédelegj az éhségtől:)
ha két hónap alatt jött fel a felesleg akkor elsőnek egy orvosi kivizsálás kéne mert ez nem normális.
másrészt meg sok mozgás és egészséges étrend,ami nem koplalásból áll megfogja hozni a fogyást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!