Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Eskuvo 2 honap mulva es...

Eskuvo 2 honap mulva es szeretnek gyorsan -20 kilot ledobni segitseg hogyan csinaljam?

Figyelt kérdés
mi vezet 2 honap alatt 20 kilo fogyashoz? drasztikus se baj de ez eget veroen fontos most es gyorsan formaba kell hozzam magam tippek?
2012. máj. 24. 13:56
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
szerintem ha komolyan gondolod menj el dietetikushoz és állíttass össze egy rendes étrendet, aztán irány a személyi edző és edz rengeteget, akkor se fogsz 20kg-t fogyni, de sokkal csinosabb leszel. Ha ezekre nincs pénzed akkor tölts le valahonnan egy étrendet és kezdj el egy kardio edzést:)
2012. máj. 24. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:

zsírleszívással esetleg, de szerintem 20-at azzal sem, mellesleg drága, és a bőröd is fel kellene varratni utána, ami nem jönne rendbe 2 hónap alatt

úgyhogy ha eddig nem zavart a fölös 20 kilód, akkor ne most pattogj...

2012. máj. 24. 14:39
 13/17 A kérdező kommentje:
jo a 20 kilo tulzas de tenyleg jo lenne fogyni addig es nem biralatokat kertem inkabb tippeket hogyan is fogyhatnek le ugyanis a feleslegem 2 honap alatt jott fel am ezert gondolatm nagyobb erofeszitessel le is megy...nem ulve gonoltam :D
2012. máj. 24. 15:21
 14/17 anonim ***** válasza:

Kicsit előbb is eszedbe juthatott volna. 2 hónap alatt nem lehet 20 kilót fogyni, hacsak nem súlyos beteg vagy. Koplalni elkezdhetsz, de 1-2 hét múlva rosszul lennél,stb...Kórházba nem túl jó esküvőt tartani.

szerintem ez alatt az idő alatt próbálj meg sokat mozogni, hogy feszesebb legyen a tested, és táplálkozzál ésszerűen.Heti 0.5-1 kiló ami egészséges. ne tedd tönkre magad. A párodnak nyilván így is tetszel, és te is sokkal kiegyensúlyozottabb leszel, ha szép lassan fogysz. Szerintem te se szeretnéd, hogy a saját esküvődön szédelegj az éhségtől:)

2012. máj. 24. 16:02
 15/17 anonim ***** válasza:

ha két hónap alatt jött fel a felesleg akkor elsőnek egy orvosi kivizsálás kéne mert ez nem normális.

másrészt meg sok mozgás és egészséges étrend,ami nem koplalásból áll megfogja hozni a fogyást.

2012. máj. 24. 17:02
 16/17 A kérdező kommentje:
volt egy vetelesem 2 honapja es erdekes modon akkor kezdett el a test sulyom novekedni lehet ilyen lelki eredetu most ez a dolog... de nagyon zavar jelenleg :(
2012. máj. 25. 11:24
 17/17 A kérdező kommentje:
elo jegyeztettem magam dokihoz mert valoban nem normalis amit lattam gyerekek ugyanannyi kilo vagyok mint voltam csak latszatra hiztam vagy mi es ez tuti orvosi tema ... :( holnap kiderul de azert koszonom mindenkinek
2012. máj. 31. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!