Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csupan 4 kg-ot szeretnek...

Csupan 4 kg-ot szeretnek fogyni de hogy is kene csinaljam?

Figyelt kérdés

Nekikezdtem fogyokurazni, ami annyit jelent, hogy nem eszek semmifele edesseget, sok gyumolcs, zoldseg es sok viz, semmi udito. Csirkehust is szoktam enni ritkabban es csakis barna kenyeret. Koplalni soha nem koplalok, eleg sokszor is eszek naponta, de csak egeszseges eteleket.

Az a problemam, hogy csak egy kicsi felesleg van rajtam es 1-2 kg-ot eleg lenne fogynom ami szerintem egy ido utan le is megy, de ahoz hogy igazan csinos legyek(nem csontvaz) meg vagyok rola gyozodve, hogy legalabb 4kg-t kene fogynom. 1,50 magas vagyok es 46 kg, 42 szeretnek lenni. Tudom, hogy 1-2 kg biztosan lemegy rolam, de a tobbi (mar nemis) felesleget nem tudom, hogy hogyan adjam majd le. Valaki tudna adni tanacsot? Kb. mennyi ido alatt fogynek le ezzel a fogyokura modszerrel?

2012. febr. 22. 18:08
 1/4 anonim ***** válasza:

Nme fogyhatsz 46 kilóból! Ha csak nem szeretnél meghalni, vag yilyesmi. Ennyiról CSAK hízni lehet, vagy mentőt hívni.

Nme fogyhatsz, miközben nőnöd kell. Vallószínűleg hamarosan megnyúlsz, anélkül, hoyg bármit tennél. Várd ki! Mozogj sokat a friss levegőn, és egyél sok zöldséget, de kevés lisztet. Így hamarabb meg fogsz nyúlni. Hány éves vagy?

2012. febr. 22. 18:14
 2/4 A kérdező kommentje:
16, szerintem nem fogok noni, akkora vagyok mint anyum es apum. Es tudom, hogy csalosak a szamok, de most eleg nagy pocakom van, oldalamon hurka, de foleg a fenekemen. Sokan mondjak, hogy duci vagyok. Azert szeretnek 42 kg lenni, mert kb 2-2,5 eve lefogytam ennyire es nagyon megvoltam magammal elegedve, mozgasra meg suli miatt nagyon keves idom van.
2012. febr. 22. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy alig van időd sportolni suli miatt? én kb 3-4 re érek haza sulibol Heti 3X kondi, Heti 1X úszás és néha még kimegyek futni is.. Gondolom te nem 3-4 re érsz haza.. Simán elmehetnél futni stb..
2012. febr. 22. 20:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Hat draga csillagom, 7:30ra megyek suliba (gyalog), igy 6kor kell kelnem, 2:30ig vagyok; elso tanulo vagyok az osztalyban ami azt jelenti, hogy kb. 3-4 orat hazizok, 1 orat tanulok, 6 orat alszok a + esszek es +feladatok miatt, ezenkivul baratom is van 2 eve akivel alig jut delutan 2-3 orank talalkozni es meg valamikor pihenni is kell. Ezekutan, mondd csak, mikor mennyek futni?
2012. febr. 23. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!