Én nem szeretnék fogyni így is vékony vagyok, de viszont fenekem testemhez képest eléggé petyhüdt sőt én némi narancsbőrt is felfedeztem, milyen fenék kerekítő, fogyasztó, formázó módszert tudnátok ajánlani?
izmokon kellene alakítani (pl. az említett 2 gyakorlat).
ha a tested általánosságban vékony, de valahol zsírosabb vagy, ami amúgy genetika kérdése lásd "testalkat", akkor esetleg csökkentheted még a testzsírodad (a fenekedről is menne le) a többi testrészeden pedig felhozhatnád az izomzatot, így nem lenne vézna. tehát zsír le (fenékről is) és helyette izom. így nézd meg mit hozol ki, sokkal jobbal lehet így alakítani a testképet, mint simán csak a zsír fel-le pakolásával, hiszen amíg helyi fogyás nincs, helyi izomépítés létezik.
ha ezt komolyan gondolod, akkor kb. heti 3-4 edzés, aminek komoly izom terhelés legyen a lényege, + még ezek után futkoshatsz levezetésnek. külön futás edzést nem tennék be, elvégre leginkább izmokat kéne formálni, azokat pedig súlyzós edzéssel lehet, tömegnövelő étrenddel.
1 - 1,5 óra edzés, ebbe bőven elég gyakorlat belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!