Hogy tudnék 20 kg-ot fogyni nyárig?
Figyelt kérdés
Tudom sok mozgás kell hozzá meg minden. Sokat mozgok mivel rendészeten vagyok meg járok karatéra meg ilyenek. Mégse fogytam 1 kilót se szeptember óta. Keveset is eszek már meg minden Mit csináljak? Ja és 182 cm vagyok 91 kilóval.2012. febr. 15. 19:47
1/2 anonim válasza:
es pasi vagy csaj? ha mozgas megvan akkor vallts életmodot, hagyd el cukros lisztes ételeket, fogyassz tobb rostos ételt. ha igy se sikerulne, irány a doki nincs e pajzsmirigy problemad.
2/2 anonim válasza:
www.orvosilexikon.hu
Itt minden kerdesedre valaszt talalsz. Ki tudod szamolni, hogy heti fel kilo fogyashoz mennyi kaloriara van szükseged, es hogy azon belül is, miböl mennyit vigyel be a szervezetedbe. Ki tudod szamolni a szamodra idealis testsulyt, azt is, hogy az altalad vegzett munkaval, kb. : mennyi kaloriat egetsz el. Szoval mindent amire szükseged van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!