Mit gondoltok kb. ilyen etrenddel lehet fogyni?! Mit kene meg valtoztatnom? Milyen jo fogyokuras nasik vannak?
jó úton vagy ,ugyanis akkor fogyunk,ha egy-egy nap kevesebbet eszünk, mint amennyit kéne,
azaz ha a te szükségleted 2000 kalória egy napra,de te csak 1500-at eszel,akkor fogysz
Én a krumplit teljesen elhagynám a helyedben, vagy legalábbis nagyon ritkán enném, akkor sem vacsorára. Banánt pedig mindenképpen felejtsd el, fogyás szempontjából a banán és a szőlő kerülendő. A többit sem ajánlatos este enni, tele van gyümölcscukorral, de délelőtt, kora délután még belefér. Igazából az aszalt gyümölcsök sem szerencsések.
És hiányolom a zöldségeket.
oké, gyümölcs helyett valóban mehetne zöldség.
DE! ti írtátok, hogy ha kevesebbet eszik mint az energiaigénye, akkor fogy! akkor most nem mindegy, hogy mikor eszi azt a burgonyát? meg a gyümölcscukor.. oké, nem használja fel mind, azonnal tehát zsírként raktározódik. és a teste nem használ fel zsírt a kalória deficit pótlására? de.
Kérdező, ez igen korrekt. annyi, hogy ez nem étrend, hanem menü. étrenden meg vannak határozva az élelmiszer mennyiségek. pl. ezekkel az ételekkel hízhatsz, ha több kilót megeszel belőlük, ez ugye érthető.
fogyókúrás nasik? szerintem próbálkozz meg különböző zöldségekkel. karalábé, répa rágcsálás, elég finomak. esetleg nézz szét a piacon, milyen zöldséget lehet ilyenkor frissen kapni, és amelyiket szereted, abból vegyél. szerintem jó rágcsák, rendszerint alacsony energiatartalmúak, viszont ásványi anyagokat, vitaminokat és fito tápanyagokat tartalmaznak.
ugye erre utalt az a válaszoló is, aki hiányolta a zöldségeket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!