14 éves fiú vagyok,177 cm, és 78 kiló. Fogyni szeretnék 10 kilót, hogyan csináljam?
Almaecetet iszok,délután,durván 3 óra körül,illetve 6 órakor,vacsi előtt,és lefekvés előtt is,olyan nyolc óra körül.
De van,hogy egy nap csak kétszer iszok.
Hogyan fogyjak?
Légyszi segítsetek! étrendet is írhattok,meg gyakorlatokat,meg mindenfélét,ami használ.
almaecet?!?! ezt ki f*sz mondta neked, az ilyenekte qrva gyorsan felejtsd el, tönkreteszi a gyomrod
egyszerű a dolog: felejtsd el a csokikat,édességeket,gyorséttermeket,chipset
egyél sok alacsony zsírtartalmú húst(csirke,pulyka,marha)
és JÁRJ EL KONDITEREMBE, hiddel sokkal jobb egy izmos ember, mint egy kis emós testalkatú ratyi.....
csokikat nagyon ritkán eszem,chipseket meg még ritkábban,3 hónapban kb. egyszer. Gyorsétterembe meg soha sem járok.
Az almaecetet meg egy újságban olvastam.
köszi mindenkinek!
az almaecet pillanatnyilag csokkenti az etvagyat,tehat ha mar bevitted a napi szuksegleted es ehes vagy,de nem akarsz zenni,akkor igyal almaecetes vizet,de keves almaecettel es 100%ossal.
Amugy meg nagy hulyeseg.
A fent felsorolt dolgokat meg tenyleg hagyd el,de latom nem is eszed.
Ezeetben szerintem tobb feherjet kene bevinned,es kevesebb ch-t
Mit sportolsz?
És még nem is én vok a legmagasabb az osztályban! :D
Amúgy nem szoktam sportolni komolyabban,csak egy órán keresztül vmilyen tornagéppel szoktam edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!