14 éves fiú vagyok,177 cm, és 78 kiló. Fogyni szeretnék 10 kilót, hogyan csináljam?
Almaecetet iszok,délután,durván 3 óra körül,illetve 6 órakor,vacsi előtt,és lefekvés előtt is,olyan nyolc óra körül.
De van,hogy egy nap csak kétszer iszok.
Hogyan fogyjak?
Légyszi segítsetek! étrendet is írhattok,meg gyakorlatokat,meg mindenfélét,ami használ.
Hagyd el a csigát is, fehér kenyeret. Helyette pl. barna kenyeret vagy rozskenyet egyél. A Tescoban lehet kapni egy tök jót, az a neve, hogy pesti tartós kenyér. Egy szeletben csak 44 kcal van. Kerüld a lisztet, tehát a rántott ételeket, habarásos főzeléket, pékárut is.
Minta:
reggelre: zabkása vagy a fenti kenyér felvágottal, zöldségekkel
tízórai: gyümölcs vagy müzliszelet
ebéd: csirkemell/hal zöldségkörettel vagy barna rizzsel
uzsi: ugyanaz csak kisebb adag vagy sovány túró tojással vagy sima zöldségsaláta
vacsora: sovány túró felvágottal vagy tojás felvágottal
Sok folyadék, heti 3x mozgás.
Elég nyers leszek, a véleményemet mondom.
Én úgy gondolom, hogy tök mindegy mit eszik az ember, ha mellette sportol rendszeresen. A helyedben leszarnám mit eszem, és naponta futnék másfél órát vagy helyette úsznék, fociznék, bicikliznék. Nehogy azt hidd, ha egészséges kaját eszel de mellette otthon ülsz a gép előtt akkor az úgy rendben van. Szerintem a sport fontosabb.
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek!
Nekem ez tényleg sokat jelent,szóval szívből hálás vagyok!
Köszönöm!
Almaecet nem rossz, szúnyog ellen...
Az a 10kg el fog tűnni idővel, sportolj rendszeresen, és sok zöldséget egyél, nincs ott baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!