Eskuvo 2 honap mulva es szeretnek gyorsan -20 kilot ledobni segitseg hogyan csinaljam?
2 hó alatt 20 kiló???? ezt te se gondolod komolyan ugye?? nem formába hoznád magad hanem nyúzott lennél, beteg külsejű és lógna a bőröd. Sorvasztó betegségeknél (rák) szoktak ennyit fogyni...:(
2 hó alatt 8 kilót tudnál egészségesen leadni max., de már az is látványos ám!!
lehetetlen két hónap alatt ennyit fogyni.
talán úgy 8 kiló még okés de ennyit fél év alatt lehet lefogyni.
a drasztikus fogyókúra meg úgy megviselné a szervezeted,hogy úgy néznél ki utána mint egy bányarém,hullana a hajad,csúnya lenne a bőröd és amúgy is csak vízből és izomból fogynál és akkor ilyen plöttyed lennél. ne csináld.
még a szíved is megállhat.
és amúgy meg a párodnak így tetszel azért vesz el akkor mért pont az esküvőn akarod kiábrándítani a nyúzott külsőddel.
ha ledobsz 5 kilót már az is jó.de ne 20at akarj ilyen rövid idő alatt.
olyan elképesztő, mikor ilyeneket olvasok. bírom, mikor valaki 2 hét alatt akar megszabadulni 10 kilótól, meg 2 hónap alatt 20tól. vagy látok olyat h heti 10től. miért mindenkinek akkor jut eszébe, mikor már nem megy? én 5 kilótól akartam az esküvőig megszabadulni, februárban nekiálltam, még mindig van egy hónapom. ésszerűen táplálkozom, sokat sportolok, és 4 már lement.
ésszerűség, ésszerűség! nem bírom hangsúlyozni. életmódváltás, sport. és a fogyókúra önmagában semmire nem jó. heti 3 kardió, valami nyújtós, meg 1 erősítő. emellett sok zöldség, fehérje és kerülni a cukrot, a kenyeret, az üdítőket, semmi süti. és este nincs evés, max saláta dresszing nélkül. na, ha ezt tartod, akkor esetleg lemegy 8.
Hacsak nem vagy 200 kilós, akkor nem fog menni vagy komolyan leromlik az állapotod. 8 kiló már szép eredmény, és ennek a felét ár 2 hét alatt leadod, utána minden fogyókúra lelassul.
Ne egyél cukros, lisztes, krumplis dolgokat, rizst, hanem zöldséget, húst tojást, mozogj 20-40 percet naponta. Futás, intenzívebb torna felváltva. Séta nem elég. És aludj eleget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!