Fizikálisan minden embernek lehetséges soványra lefogyni?
12:40-nek:
Tulajdonképpen mindent ettem, csak keveset, tudtam, mit mikor (nem Update) de az édességet és a kenyeret minimalizáltam, csak akkor ettem pl. pár kocka csokit, ha már úgy éreztem, megpusztulok nélküle. Mellette 1,5-2 órát bicikliztem, most meg vannak fitnesz DVD-im, azokat csinálom. De ez az utolsó 10 kg nagyon makacs...
Kérdező, remélem tudtam segíteni. Amúgy nemrég találtam olyan tornát, amit ülve is el lehet végezni. Érdekel link? A letöltési oldalhoz csak regisztrálni kell.
Ha nincs zsíranyagcsere, és hormonális betegsége az illetőnek akkor le lehet adni a zsírt, diétával és normális edzéssel. Ha a sovány, alatt azt érted hogy az izomzat = alak ;) és tetzsír arány javul akkor mindenképp le lehet. Az, hogy pl. Te alacsony testzsír% al hogy festesz majd a tükörben, az genetika, illetve az edzéset mikéntje is befolyásolja, pl. ezért is kell és javasult a súlyzós edzés. Hogy az izmaid hol tapadnak, milyen szögben, és milyen hosszú a combod pl. ezeken nem tudsz változtani, adottság kérdése, és nem is kell rajta agyalni. Aki ért a fogyáshoz, és a sporthoz, az nem ezt nézi. Én pl. kapásból megmondom ránézésre hogy az illető sportol-e, mit és mennyit, mióta, illetve ha fogyott akkor hogyan érte el stb.
Célszerű nagy súlyfeleslegnél, szoktam javasolni egy hormonvizsgálatot, meg teljes vérképet, ami a diéta és életmódváltás után már javul idővel, ha rosszak is voltak az eredmények.
Szóval nincs különbség hogy egy éve vagy kövér, vagy 20 éve, a zsíranyagcserét és ámblokk az anyagcserét be lehet indítani de csak nagyon precíz étkezéssel és edzéssel.
Én is rendezek már nagy evéseket, ezért is megy nehezen az a 10 kg még le. Belefáradtam én is...
***** - regisztrálj, és a Movies menüpont alatt vmelyik oldalon lesz olyan, hogy Fitnesz DVD. Annak a 2. oldalán a vége felé van olyan, hogy Lusta torna, csak ülve. Darabolva van, az összes részét le kell szedni, majd összefűzni (WinRarral), ha nem megy, írj és segítek.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!